Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Karstās dienas

Vakar tik cītīgi sniga, apsedzot visas iespējamās Sieviešdienas svinību pēdas, ka uz 9.maiju jāgaida zibeņi un pērkoni, jo tik tālu pavasarī dabai jau vairs nebūs baltā pulvera vēsturisku anomāliju kosmētiski perfektai labošanai, nāksies iztikt ar vienkāršu skalošanu un piededzināšanu. Sniegs vasarā plus vēl ekonomiskā krīze - tas jau būtu par daudz pat vienkāršam vērotājam, ne tikai cīņai par svešu lietu vienmēr gatavajiem aktīvistiem.

Tādu dabiski saimniecisku kombināciju kā naudas un pavasara trūkums spētu izturēt tikai viena ļaužu grupa - bļitkotāji. Viņupēc upes varētu cauru gadu zem ledus tecēt - ne jaunus ceļus vajadzētu taisīt, ne dārgus tiltus, un vizbulītes būtu vieglāk no saulainās piekrastes pārnest pie tām, kas ēnā. Labi, upes lai tek, kur un kā pašām un laivotājiem patīk, bet dažs labs ezers gan pavasarī atkūst pilnīgi par velti, jo ne tur vasarā ķeras, ne bezvējš pieturas.

Pagaidām, kamēr uz dabisku sasalumu maijā vēl nevaram cerēt, bļitkotājiem viņu karstākā sezona ir daudz īsāka nekā piemiņas dienu nozīmes tulkotājiem. Nekāds "no marta līdz maijam", tikai dažas īsas marta nedēļas, kuru laikā jāpagūst arī pastrādāt - ja vien nesasnieg tik pamatīgi vai krīze nesaveļas tik liela, ka nekur citur, atskaitot zemledus dzīles, vairs nav jēgas meklēt. Lai neizkūst par ātru!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko