Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Modelei pēc Antarktīdas bikini fotosesijas sāk streikot veselība

Modele Keita Aptone pēc piedalīšanās fotosesijā Antarktīdā sākusi pasliktināties veselība. Pēc pozēšanas -4 grādu temperatūrā peldbiksēs un vaļējā ziemas jakā sešas dienas pēc kārtas modeles ķermenis gandrīz „atslēdzies“, ziņo aģentūra Reuters.

„Pamatīgi sala. Esmu no Floridas, tāpēc man tas bija grūti. Kad es atgriezos (ASV – red.), mana dzirde un redze sāka pasliktināties. Mans ķermenis sāka „atslēgties“, jo smagi strādāja, lai mani uzturētu siltu,“ intervijā NBC televīzijas programmai Today atklāja modele.

„Es biju kaila un mēģināju pārģērbties. Taču manas kājas man neklausīja, tāpēc redaktoriem vajadzēja burtiski manas kājas ielikt nākajamā apģērba gabalā,“ fotogrāfiju tapšanas aizkulises intervijā David Letterman show atklāja modele.

K.Aptone Antarktīdā piedalījās žurnāla Sports Illustrated (SI) rīkotajā fotosesijā. Ziņo, ka fotosesijas laikā gaisa temperatūra bija ap -4 grādi, savukārt vēja brāzmu temperatūra sasniedza pat -29 grādus. „Viņa izturēja sešas dienas bikini, kamēr mēs visi no galvas līdz kājām bijām tērpti siltās jakās,“ pavēstīja SI redaktors M.Dž.Dejs, slavējot modeli par to, ka viņa par notikušo nesūdzējās.

SI rīkotajās fotosesijās, kas tika organizētas visos septiņos kontinentos, piedalījās 17 modeles. Izdevums Digital Spy ziņo, ka pārējās modeles K.Aptoni „ienīstot“, jo viņas bilde jau otro reizi pēc kārtas tikusi publicēta uz žurnāla vāka. Jau pērn izdevumā, kas bija veltīts peldkostīmiem, K.Aptone sarkanā bikini parādījās uz SI vāka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.05.2024.

Kad pavārei piesolīja roku un sirdi, viņai galvā uzreiz ienāca pāris recepšu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko