Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Notiks lielākā suņu labdarības izstāde

Svētdien, 16.oktobrī, Rīgā jau trešo gadu notiks lielākā suņu labdarības izstāde BIG Match Show, kuras ieņēmumi tiks ziedoti Juglas suņu patversmei. Izstādē aicināti piedalīties gan šķirnes, gan bezšķirnes suņi un viņu saimnieki, kā arī ikviens interesents, kurš vēlas redzēt dažādus suņu paraugdemonstrējumus un priekšnesumus.

Suņu izstāde notiks svētdien, 16.oktobrī, sporta centrā „Mežaparks” Rīgā, R. Feldmaņa ielā 11, no plkst. 12:00, savukārt dalībnieku reģistrācija – jau no plkst. 11:00. Saimnieki savus mīluļus dalībai izstādē vēl šodien, 11.oktobrī, var pieteikt mājaslapā www.bigmatchshow.lv, samaksājot dalības maksu trīs latus, savukārt pasākuma dienā reģistrācija maksās piecus latus.Suņi varēs sacensties dažādās disciplīnās – šķēršļu josla, paklausības rallijs, kokteiļu pāris, hendleru konkurss un saimniekam līdzīgākais suns. Žūrija vērtēs suņu ārējo izskatu, uzvedību, tā nosakot galveno sacensību uzvarētāju.Pasākumā, kuru vadīs teātra „Hamlets” improvizators Mārtiņš Kozlovskis, tiks padomāts arī par suņu lielajiem un mazajiem saimniekiem, kā arī līdzjutējiem. Suņu saimniekiem būs iespēja ne tikai izrādīt savus suņus, bet arī kopīgi ar skatītājiem priecāties par citiem suņiem un vērot interesantus priekšnesumus, tai skaitā Juglas suņu patversmes iemītnieku paraugdemonstrējumus.Jau otro gadu pēc kārtas izstādes laikā BIGBANK AS Latvijas filiāle kopā ar Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupu nosauks konkursa „Sunim draudzīgākais gada veikums” uzvarētāju. Titula ieguvējam balvu pasniegs BIG Match Show patroneses Diāna un Simona Kubasovas.  Plašāka informācija par izstādes norisi un programma pieejama www.bigmatchshow.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Interneta balsojumam par titula piešķiršanu tika i

 Jeļena Cvetkova no Daugavpils, kas jau ilgu laiku nodarbojas ar saimnieku meklēšanu bez pajumtes palikušajiem kucēniem un pieaugušajiem suņiem, veltot tam daudz sava laika un līdzekļu.
    Svetlana Matveja un Dace Lauva no Talsu novada, kuras šajā reģionā ieviesušas jaunu terapijas veidu – Canis terapiju jeb suņu terapiju bērnu ar īpašām vajadzībām rehabilitācijai. Jau no pavasara ik nedēļu Talsu sākumskolā bērni ar īpašām vajadzībām sagaida ciemos sunīšus terapijas nodarbībās, kurās attīsta atmiņu, uzmanību, uztveri, mācās kopā lasīt un rēķināt.
    Agrīta Dreimane no Talsiem, kas pēc ilgiem Vācijā pavadītiem gadiem atgriezās savā dzimtenē un 1998. gadā izveidoja Talsu dzīvnieku patversmi "Ausma", kas tajā laikā bija viena no pirmajām dzīvnieku patversmēm ārpus Rīgas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko