Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Piektdien pasākums Sofia Callin ar elektroniskās deju mūzikas izpildītāju KiNK

Piektdienas vakarā Vecrīgas klubā _Secret Garden norisināsies Amber Muse _komandas rīkotais pasākums Sofia Callin, kurā piedalīsies producents, elektroniskās deju mūzikas izpildītājs KiNK no Bulgārijas, informēja skaņu ierakstu producēšanas kompānijā Amber Muse Records.

Ar dīdžeja setiem uzaicināto viesi atbalstīs Bogdan Taran un Max Lomov no apvienības Phonetica, kā arī Miller Light un Kris Hovel no Londonas.

KiNK ir inovatīvs bezkompromisu producents, aizraujošs dīdžejs un dzīvās uzstāšanās meistars no Bulgārijas, kurš apvieno savā darbā labākos elektroniskās mūzikas piemērus.

"Noskatoties jebkuru ierakstu no KiNK uzstāšanās - vai tas būtu mazs klubs, bārs vai liels festivāls -, viņa seti vienmēr ir enerģijas pārpilni un mākslinieks saikni ar elektroniskās mūzikas faniem izveido vienā mirklī. Katrs no viņa mājas uzstāšanās sesiju ierakstiem Youtube parāda KiNK spējas radīt aizraujošu deju melodiju, izmantojot tikai vienu semplu. Mūziķis ar filtru, bungu sekvenseru, bungu mašīnas un sintezatora palīdzību īsu "cilpu" viegli pārvērš par pasaules "undergound" deju grīdu hitiem," stāsta koncerta rīkotāji.

KiNK ierakstus tehno un house stilā izdod tādi ierakstu leibli kā Rush Hour, Ovum, Poker Flat, Systematic, Mule Musiq, Get Physical, liebe*detail u.c., bet viņa remiksu bagāžā ir darbs ar Marka Romboja un Bleika Bakstera, Hercules and Love Affair, Pīta Tonga un Deiva Spūna, DJ T un daudzu citu izpildītāju skaņu celiņiem.

Pasākums Sofia Callin klubā Secret Garden sāksies plkst.22.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.06.2024.

Gribi nomest svaru? Pārkārto virtuvi – novieto ledusskapi ar durvīm pret sienu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko