Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Popdīva Madonna beidzot iekļuvusi miljardieru sarakstā

Popdīva Madonna beidzot iekļuvusi miljardieru sarakstā, ziņo ārzemju mediji. Dziedātājas ienākumi vairs nav mērāmi tikai simtos miljonu, bet gan rakstāmi ar deviņām nullēm, pateicoties investīcijām sporta klubu izveidē, reklāmas darījumiem, apģērbu un smaržu tirdzniecībai, kā arī, protams, veiksmīgajai MDNA koncerttūrei.

Līdz šim Madonnas ienākumi un īpašumi tika lēsti aptuveni 700 miljonos ASV dolāru. Taču, pateicoties koncerttūrei MDNA, kuras biļešu tirdzniecība ienesa 305 miljonus ASV dolāru, suvenīru pārdošana - 75 miljonus, bet pārraides un DVD tirdzniecība - 10 miljonus ASV dolāru, popdīva beidzot pārkāpusi miljardieru slieksni.

Dziedātājas personīgie ienākumi arī auguši, pateicoties investīcijām sporta klubu ķēdē Hard Candy un veselības dzēriena Vita Coco tirdzniecībā, vēsta izdevums Women’s Wear Daily. Madonnas izlaisto smaržu Truth or Dare pārdošana savukārt ienesusi 60 miljonus ASV dolāru, bet apģērbu līnija Material Girl – 10 miljonus ASV dolāru 2013.gada pirmajos mēnešos vien. Dziedātāja arī nesen noslēgusi līgumu ar zīmolu Smirnoff par 10 miljoniem dolāru.

Līdz šim miljardieru klubā no izklaides industrijas darboņu vidus nonākuši filmu veidotāji Džordžs Lūkass un Stīvens Spīlbergs, mediju magnāte Opra Vinfrija, norāda izdevums Forbes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko