Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rīgā pirmo reizi koncertu sniegs pazīstamā britu mūziķe Ellija Gouldinga

Festivāla Pestivals koncertsesijas ietvaros nākamā gada 17.aprīlī Rīgas koncertzālē Palladium konertu sniegs pazīstamā mūziķe Ellija Gouldinga. Viņas uzstāšanās notiks jaunākā albuma Halycon tūres ietvaros.

Ellija Gouldinga (Ellie Goulding) pasaules tūrē devās oktobrī, atklājot to ar uzstāšanos Ņujorkā. Tuvāko mēnešu laikā mūziķe koncertēs daudzās pasaules valstīs, tostarp Latvijā. Rīgā mūziķe izpildīs ne tikai singlus no šoruden izdotā albuma Halcyon, bet arī no agrāk izdotās plates Lights, kurā iekļautas tādas populāras kompozīcijas kā Starry Eyed un Lights.

Ellija Gouldinga atzīst, ka viņu iedvesmo Riana, Bjorka, Lady Gaga un Keitija Perija, kuras tūres ietvaros Ellija uzstājusies kā īpašais viesis. E.Gouldingas mūzikā apvienoti vairāki stili - R&B, elektronika, metāls, folks, hip hops, pops un pat klasiskā mūzika. Dziedātāja līdz šim saņēmusi daudzas godalgas, tostarp nav aizgājusi mājām tukšām tokām no BBC, MTV un BRIT Awards balvu pasniegšanas ceremonijām.

25 gadus vecās E.Gouldingas talantu novērtējuši Lielbritānijas karaļnama pārstāvji – prinča Viljama un Ketrīnas Midltones kāzās 2011.gadā Bekingemas pilī Ellija izpildīja Eltona Džona dziesmas Your Song kaverversiju. Savukārt ASV Baltajā namā Ellija šogad piedalīsies Ziemassvētku egles iedegšanas ceremonijā kopā ar ASV prezidentu Baraku Obamu.

Biļetes uz E.Gouldingas šovu 17. aprīlī tirdzniecībā Biļešu Servisa tīklā nonāks 19. novembrī no plkst.9.00, savukārt 16. novembrī plkst.11.00 pirmās 180 biļetes būs pieejamas mūziķes mājas lapā www.elliegoulding.com/live-dates/.

Šis ir trešais izziņotais populārās mūzikas un kultūras festivāla Pestivals sesijas koncerts koncertzālē Palladium Rīga, pārējie – Selah Sue uzstāšanās tiks rīkota 15. decembrī, savukārt Marina And The Diamonds - 6. februārī. Informācija par visiem koncertsesijas pasākumiem un festivālu – www.pestivals.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko