Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sākas pieteikšanās telpu orientēšanās sacensībām

16.februārī, sākot no plkst. 16 Starptautiskā Ķīpsalas izstāžu centra hallē notiks telpu orientēšanās sacensības (Ķīpsalas ielā 8.) Pieteikties dalībai sacensībās iespējams interneta mājaslapā (www.telpuorientesanas.lv) līdz 15.februāra plkst. 20, kā arī 16.februārī sacensību norises vietā.

Telpu orientēšanās sacensību dalībnieku skaits ir ierobežots: sacensībās, kas norisināsies Ķīpsalas izstāžu centra hallē, varēs piedalīties aptuveni 200 dalībnieki.

Sacensību dienā Ķīpsalas izstāžu halle tiks pārvērsta par sacensību arēnu ar viltīgi izveidotiem norobežojumiem un objektiem, taču orientēšanās pamatprincips - meklēt nepieciešamos kontrolpunktus distances veikšanas laikā, saglabāsies. Kontrolpunktu atzīmēšanai tiks izmantota elektroniskā sistēma "EMIT" - dalībniekiem pirms starta tiks piešķirtas elektroniskās kartes, ar kurām būs jāveic atzīmes distancē.

Tos sportistus, kas telpu orientēšanās sacensībās piedalīsies pirmoreiz, pirms došanās distancē organizatori apmācīs.

Telpu orientēšanās sacensības organizē Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments. Organizatori lēš, ka pēc vairāku gadu desmitu pārtraukuma šīs Latvijā būs pirmās tik liela mēroga telpu orientēšanās sacensības.

Orientēšanās sports Latvijā ir viens no populārākajiem sporta veidiem jau kopš pagājušā gadsimta sešdesmitajiem gadiem. Arī telpu orientēšanās savulaik ir bijusi populāra gan Latvijā, gan Rīgas Tehniskajā universitātē (tolaik - Rīgas Politehniskajā institūtā).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko