Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Studentes rīko sakopšanas talku Jūrmalā

24. aprīlī Jūrmalā Ragakāpas dabasparkā tiek rīkota pavasara sakopšanas talka ar nosaukumu „Izcako Eko-taku”. Talku organizē piecas zaļi domājošas meitenes.

Talka norisināsies no plkst. 10.00 līdz plkst.14.00, talcinieku pulcēšanās notiks pie kafejnīcas „36.līnija”, kas atrodas jūras krastā, kāpu zonā Jūrmalā.  „Izcako Eko-taku” talkas galvenā ideja ir veicināt videi draudzīgu domāšanu, kā arī sniegt ieguldījumu vēsturisko dabas objektu saglabāšanā, samazināt atkritumu daudzumu dabas parkā un sagatavot parku aktīvai apmeklētāju sezonai. Ragakāpas dabas parks ir fantastiska vieta Jūrmalā, šeit sastopama viena no augstākajām kāpām Latvijā, kā arī vecas priežu audzes, retas dzīvnieku un augu sugas.

Sestdien visi talkot gribētāji tiek gaidīti Ragakāpas dabas parkā. Kopīgiem spēkiem mēs varam nosargāt dabu un palīdzēt tai mosties pavasarim. Katram brīvprātīgajam tiks piedāvāta lietderīgi, zaļi un veselīgi pavadīta diena. Dabas parks piedāvā brīnišķīgu atpūtu svaigā gaisā pie jūras priežu mežā, iespēju izrauties no ikdienas rutīnas, ieelpot svaigo Jūrmalas gaisu un aktīvi izstaigāties pa parka takām.

Talciniekus sagaida dažādi pārsteigumi un interesantas aktivitātes, par visu nepieciešamo talkai ir padomāts. Pēc labi padarīta darba visi tiks aicināti pie tases karstas tējas un uzkodām.

Šī augstskolas Turība studentu Daces Pirantes, Irinas Sergejevas, Kristīnes Bļinovas, Martas Kraukles un Zitas Norlindes organizētā talka ir reģistrēta arī lielajā Latvijas sakopšanas projektā: www.talkas.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko