Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Svaigēšanas eksperts un mūziķis Jaramišjans vadīs kulinārijas raidījumu Garšu ekspresis

Svaigēšanas eksperts, bijušais restorāna KOYA šefpavārs un mūzikas grupas Tribes of the City līderis un ģitārists Sergejs Jaramišjans kļuvis par jauna kulinārijas raidījuma Garšu ekspresis vadītāju. Raidījums no 3.februāra būs skatāms TV3 ēterā.

Ik svētdienas rītu S.Jaramišjans gatavos vienkāršas ikdienas maltītes, kurās austrumi saplūdīs ar rietumiem, klasiskais tiks apvienots ar moderno, bet tradicionālais sajaukts ar ekstravaganto un ekskluzīvo, informēja televīzijas pārstāve Marta Zandersone. Pavāra darba rezultātu savukārt baudīs Latvijā pazīstami mūziķi vai grupas.

„Sergejs ir ne tikai lielisks mūziķis, bet arī izcils pavārs, kurš allaž atrod arvien jaunas produktu kombinācijas un garšu variācijas. Viņam uz to ir dabas dots talants!” norādīja raidījuma producents Raivo Karro.

„Ēst gatavošana un jaunu recepšu veidošana ir gluži kā mūzikas sacerēšana – vispirms tu iztēlojies, kas tas varētu būt un kā tas skanēs vai garšos, tad lēnām sāc likt kopā notis, akordus, garšas, ik pa brīdim nobaudot, vai tas ir tas, ko sagaidi. Ja nav, maini sastāvdaļas, meklē citus akordus, jaunu ritmu. Taču, kad esi panācis iecerēto, pārņem gluži vai svētlaimes sajūta, kuru pateicībā un mīlestībā gribas dāvāt arī citiem,” atklāja raidījuma Garšu ekspresis vadītājs S.Jaramišjans, kurš tikai pirms pāris gadiem apjautis, ka tieši pavārmāksla ir viņa dzīves patiesais aicinājums.

„Mēs bieži vien pārāk koncentrējamies uz to, ko mēs ēdam – izvērtējam, no kā tas ir pagatavots, kā izskatās, kā garšo, bet reti kad aizdomājamies par to, kas un kāds ir bijis gatavotājs – par ko viņš domājis, ko jutis. Tādēļ, veidojot Garšu ekspresi, mēs vēlamies skatītājus iepazīstināt ne tikai ar jaunām receptēm un garšām, bet arī ar cilvēkiem un tiem brīnišķīgajiem garšu stāstiem, kas ikdienas steigā paslīd garām nepamanīti,” stāstīja raidījuma režisors Aigars Neimanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko