Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Uz Baltā nama reportieru vakariņām ielūdz Holivudas slavenības

Džordžs Klūnijs, Čarlīze Terona, Sofija Vergara, realitātes šova zvaigzne Kima Kardašiana un bēdīgi slavenā aktrise Lindseja Lohana – šie ir tikai pāris viesi, kuri sestdien, 30.aprīlī ieradīsies uz Baltā nama rīkotajām reportieru vakariņām, kuras ASV valdības administrācija jau 98.gadu rīko kā pateicības žestu politisko notikumu atspoguļotājiem. 

Pirms gandrīz simts gadiem aizsāktā tradīcija, godināt politisko notikumu komentētājus uz žurnālistus, pēdējos gados izvērsusies par vēl vienu iespēju Baltajā namā tikties ar slavenībām. Šogad ASV mediji ir šokā, ka ar prezidentu Baraku Obamu tiksies pat tādas no politiskās dzīves stāvošas slavenības kā K.Kardašiana un L.Lohana. Viņas vakariņās ieradīsies kā televīzijas kanāla Fox pārstāves.

Uz vakariņām uzaicināti arī tādas Holivudas slavenības kā aktrise Diena Kītone, Zoja Dečanela, bijusī filmzvaigzne, bet vēlāk politiskajā arēnā ienākušies Arnolds Švarcenegers, ziņo ārzemju mediji. 

Reportieru vakariņu vadītāja lomā tradicionāli iejutīsies viens no ASV komiķiem – šoreiz tas ir humora šova vadītājs Džimijs Kimmels. Kā ziņu aģentūrai Reuters atzinis jaunizvēlētais vakara vadītājs, viņš esot satraucies par šāda pasākuma vadīšanu un tikšanos ar B.Obamu. Taču Dž.Kimmels arī atzinis, ka politiskajā dienas kārtībā esot sarunāts pietiekami daudz muļķību sarunāts, kuras viņš vakara gaitā varēšot bārstīt kā no pārpilnības raga. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko