Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Uz Latvijas kinoteātru ekrāniem iznāk filma Hobits: negaidīts ceļojums

14.decembrī vienlaikus ar lielāko daļu pasaules valstu uz Latvijas kinoteātru ekrāniem iznāk viena no gada vērienīgākajām filmām Hobits: negaidīts ceļojums (The Hobbit: An Unexpected Journey).

Ilgi gaidītās episkās pasakas notikumi risinās pirms Gredzenu pavēlnieka triloģijas, kad hobits Bilbo Baginss kopā ar burvi Gendalfu un trīspadsmit rūķiem dodas negaidītā un neticamiem piedzīvojumiem piesātinātā ceļojumā. Režisora Pītera Džeksona filmā uz ekrāniem redzēsim gan jaunus varoņus, gan arī iemīļotos Gredzenu pavēlnieka triloģijas dalībniekus. Filma uzņemta 3D formātā, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Hobits: negaidīts ceļojums ir pirmā no Pītera Džeksona Hobita triloģijas daļām - nākamās filmas pirmirzādi piedzīvos 2013.gada nogalē un 2014.gada vasarā.

Filma Hobits: negaidīts ceļojums tiek demonstrēta vairākos formātos, tostarp arī jaunajā HFR 3D (daudzkadru 3D) formātā - tas piedāvā īpaši dzidru attēla kvalitāti, jo filma tiek demonstrēta ar ātrumu 48 kadri sekundē, kas ir pietuvināts tam, kā mūsu acis redz apkārtējo pasauli. Līdz ar to skatītāja acis nenogurst, un uz ekrāna notiekošais izskatās dabiski.

Filmu izrādīs Rīgas lielākajos kinoteātros - Kino Citadele, Cinamon un Multikino, kā arī Liepājā, Valmierā, Siguldā un Daugavpilī. Rīgas kinoteātros 13.decembrī tiek piedāvāti filmas ziņkārīgo seansi, bet regulārie seansi pilnā apjomā tiek demonstrēti no 14.decembra visos kinoteātros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko