Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Velopiedzīvojums Nr2 Smārdes pagastā

Turpinot tradīciju – labi iesākto un visu tik ļoti pieprasīto - jau otro reizi Latvijā notiks atraktīvās sacensības "VELOPIEDZĪVOJUMS". Tā ir lieliska iespēja šī brīža krīzes un vispārējās grūtsirdības laikā gūt pozitīvas emocijas, saturīgi pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem, aktīvi atpūsties, uzlabot sportisko formu, izbaudīt Smārdes pagasta skaistākās vietas, kā arī iepazīt jaunus draugus.

"VELOPIEDZĪVOJUMA" pirmais posms norisinājās 18. jūlijā Cēsu novadā un, kā atzīmē dalībnieki, ir bijis ļoti jauks, atraktīvs, sportisks un draudzīgs piedzīvojums gan lieliem, gan maziem. Organizatori komentē, ka saņemtajās atsauksmēs divas trešdaļas dalībnieku ir izteikušies: "Nu ļoti patika! Super!", bet atlikusī trešdaļa saka: "Labi, bija O.K.!"

Vēl vienam pozitīvu emociju lādiņam top VELOPIEDZĪVOJUMS NR.2. Šoreiz komandas gudrībā un veiklībā mērosies sestdien, 22. augustā pa Tukuma novada Smārdes pagasta dabas takām. Starta un finiša vieta ir atpūtas komplekss "Milzkalns", kur pulcēšanās sāksies jau no plkst. 8:30 rītā, bet starts paredzēts plkst. 10:00. Kopējais trases garums nepārsniegs 20 km. Komandas 5 - 6 stundu garumā ar velosipēdiem veiks nosprausto maršrutu, pa ceļam pildot dažādus atraktīvus un asprātīgus uzdevumus. Pats svarīgākais - arī šī posma grūtības pakāpe būs lieliski piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan arī sportiskiem cilvēkiem. Galvenais uzsvars tiks likts nevis uz ātrumu un veiklību pedāļu mīšanā, bet gan uz vērīgumu, apkārtnes izzināšanu, prāta un loģiskās domāšanas spējām, kā arī atraktivitāti un atjautību. "Gala rezultātā", iFour apgalvo: "uzvarēs pozitīvāk noskaņotākā komanda!"

Organizatori uzsver, ka nokļūšana līdz starta vietai būs iespējama ne tikai ar personīgajām automašīnām, bet arī ar vilcienu Rīga – Tukums – Rīga, izkāpjot pieturā "Milzkalne", kā arī, iepriekš piesakot, būs iespējams uz vietas iznomāt velosipēdus.

Pēc aktīvi un atraktīvi pavadītās dienas komandu dalībnieki, gaidot rezultātu paziņošanu, varēs relaksēties atpūtas kompleksa teritorijā, apmainīties viedokļiem par piedzīvoto trasē, kā arī iestiprināties atpūtas komlpeksā esošajā kafejnīcā.

Vairāk informācijas par pozitīvo emociju dienu VELOPIEDZĪVOJUMS NR.2 iegūstama sacensību mājas lapā www.velopiedzivojums.webs.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko