Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Videospēļu fani eBay cīnās par tūkstošiem eiro vērtu retu Nintendo kaseti

Ārkārtīgi reta 1990.gadā izlaista Nintendo NES (Nintendo Entertainment Systems) konsoles spēle populārajā interneta izsoļu vietnē eBay, visticamāk, tiks pārdota par vismaz 4000 eiro, vēsta BBC. Spēļu izlase Nintendo World Championships tika izdota tikai 116 kopijās kā speciālizlaidums sacensībām un tā arī nenonāca pārdošanā.

Pie vienas kopijas varēja tikt katrs no sacensību 90 pusfinālistiem. Kaut konkrētā kopija ir ļoti sliktā stāvoklī, vairāki retro videospēļu entuziasti par ārēji šķietami necilo guvumu gatavi maksāt pat vairākus tūkstošus eiro. "Autentiskas kopijas ir ārkārtīgi retas, tāpēc sliktais tehniskais stāvoklis aizrautīgiem kolekcionāriem nav šķērslis. Šī kasete ir kā ārkārtīgi rets Ferrari ar pāris skrambām," skaidro videospēļu eksperts Kriss Skulions. Kasetē saīsinātās versijās iekļautas trīs tolaik populāras spēles - Super Mario, Tetris un Rad Racer. 2011.gadā viena šīs spēles kopija jau tika pārdota par 11 000 dolāru (7928 eiro), taču tā bija labākā tehniskā stāvoklī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko