Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Nedēļas horoskops: 11. - 17. oktobris

Nedēļas horoskopu 11. - 17. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Iespējamas labvēlīgas pārmaiņas. Sekmīgs radošs darbs. Vēlams atturēties no straujām biznesa aktivitātēm. Piecietiet, ja kāds kolēģis ar aizrādījumiem un pamācībām mēģinās kaut ko koriģēt jūsu dzīvē – tas nebūs ļauni domāts. Kāds sīkums var padarīt jūs par aprunāšanas objektu. Uztveriet to ar ironiju. Uzdāviniet sev abonementu baseina vai sporta zāles apmeklēšanai, sāciet aktīvu nūjošanas sezonu. Atcerieties, ka sākas arī kultūras pasākumu rudens un ziemas sezona. Ievērojiet ģērbšanās etiķeti svinīgos pasākumos. Attiecībās ļoti vēlams apdomāt nopietni sakāmo.

VĒRSIS. Sekmēsies jaunrade, veiksmīgi attīstīsies ieceres un projekti. Labi risinājumi tehniskām problēmām, var slēgt vai pagarināt līgumus. Neignorējiet likumus un priekšrakstus, kas tieši attiecas uz jūsu darbu. Sekmēsies darbs domubiedru vidū. Esiet saticīgi, izvairieties iegūt nelabvēļus. Neuzstājiet uz savu patiesību. Laba saskaņa ar mīļoto, ko veicinās sirsnība, uzmanība, jauka dāvana un savas kļūdas atzīšana. Ieklausieties atvašu vajadzībās un vēlmēs, taču stingri uzturiet savas prasības un noteikumus. Nerimtīgi mudiniet bērnus gūt zināšanas, sniegties uz mērķiem.

DVĪŅI. Šajā periodā gaidāma gan veiksme, gan vilšanās. Kāds notikums ļaus pilnībā izmantot savas spējas. Liksit lietā savu pētniecisko prātu, radošs darbs var gūt plašu atzinību. Koncentrējieties konkrētiem uzdevumiem, nepieļaujiet izklaidību. Var mainīties stingri noteiktie termiņi. Sarežģītus jautājumus risiniet diplomātiski un gudri. Veidojiet abpusēji izdevīgu kompromisu. Nepriecājieties, pirms neesat visu izdarījuši līdz galam. Neļaujiet krāties komunālajiem parādiem. Vecāku strīds iespaidos saprašanos ar atvasi. Galvenais visu izrunāt. Atjaunosit attiecības ar skolas gadu draugu.

VĒZIS. Enerģija virmos, tās pietiks visam. Notikumi liks rīkoties ar lielu apdomību. Situācijas nestabilitāte darbā mudinās mainīt ieceres. Izdariet secinājumus, ļoti apdomīgi plānojiet turpmākās aktivitātes. Noskaidrojiet piedāvātā darba plusus un mīnusus. Būs nepieciešams sabiedroto atbalsts. Tā trūkums var attālināt saistošu projektu īstenošanu. Naudas lietās iesaistieties ļoti apdomīgi. Kāds var izmantot jūsu dzīves neseno neveiksmīgo situāciju. Attiecībās būsit ļoti emocionāli. Tuvinieki būs pateicīgi par rūpēm un centīsies jūs uzmundrināt. Pārziniet atvašu aktīvos plānus.

LAUVA. Centieties nesatraukties par lietām, kuras nevarat mainīt. Citādi mierīgs nedēļas sākums. Piemērots laiks komandējumam vai izbraucienam pa Latviju. Ar kolēģiem var kalt sadarbības plānus un pārskatīt pēc iepriekšējas vienošanās pieņemtos lēmumus. Necentieties steigā visu sakārtot un salikt pa plauktiņiem. Nekādā gadījumā nav vēlams atslābināties ar alkohola palīdzību. Brīvdienas atvēliet ģimenei, pildiet atvasēm dotos solījumus. Ar savu piemēru māciet bērniem būt apdomīgiem. Neparasts notikums var radīt spriedzi attiecībās. Atturieties pārlieku emocionāli paust sajūtas.

JAUNAVA. Darbi pāri galvai un vēl vairāk. Izmantojiet apstākļus, kas pavērs jaunus ceļus. Tiks piedāvātas papildu peļņas iespējas. Īpaši sekmīgs radošais darbs. Rīkojieties tieši un atklāti. Sāks risināties ilgi kavējusies lieta. Pirms pieņemat lēmumu, visu mierīgi saplānojiet. Neesiet māņticīgi, tomēr ievērojiet likteņa sūtītos mājienus un zīmes. Saņemtā informācija noteikti jāpārbauda. Pēkšņs darba piedāvājums var maldināt, radīt vilšanos. Centieties būt labestīgi un izpalīdzīgi. Ļaujiet otram cilvēkam darīt jūs laimīgus. Parūpējieties par dzīvesbiedra veselību. Priecājieties par krāsaino rudeni.

SVARI. Valdīs enerģija un optimisms. Alksit pēc pārmaiņām dzīvē. Radoši izpaudīsities dažādās sfērās. Var pieņemt nozīmīgu, ar labklājību saistītu lēmumu, piesaistīt domubiedrus vai sponsorus. Var rasties iespēja izveidot noturīgus kontaktus. Biznesā skādi var nodarīt nenoformēti līgumi, nesamaksāti nodokļi. Tiesas procesā labāk neiesaistīties, lēmumi tiks pieņemti steigā un var tikt pārsūdzēti. Tuvinieki atbalstīs it visā. Vecāki gribēs aktīvi piedalīties jūsu dzīvesbiedra izvēlē. Centieties saglabāt mierīgu noskaņojumu. Ja spēsit saprast un piedot, var noregulēties svaigi ieplaisājušas attiecības.

SKORPIONS. Satraukumu pilns laiks. Apdomājieties, pirms sadedzināt aiz sevis tiltus. Var gadīties, ka lēmums jānožēlo. Nepārslogojiet dienas ar darbiem. Nāksies par kādu uzņemties atbildību. Var sarukt kolēģu loks. Kāda cilvēka nīgrais noskaņojums atstās nomācošu iespaidu. Neiesaistieties svešu problēmu risināšanā, neuzņemieties vainu. Var tikt atdots senāks parāds. Kāds lūgs pagarināt kredīta termiņu. Veselība mainīga, viss atkarīgs no neparastajiem laikapstākļiem. Satraukumam gan nav pamata. No rītiem celieties agrāk. Mājās var sākties interesantas pārmaiņas, par kurām uzzināsit pēdējie.

STRĒLNIEKS. Rudenīgi krāšņs periods. Nepieņemiet šķietami daudzsološu, bet nelikumīgu piedāvājumu. Pataupiet spēkus tuvākā laika izaicinājumiem. Ja ir labas zināšanas attiecīgajā jomā, var izvēlēties jaunu darbības virzienu. Gādājiet, lai tuvās attiecības ir ne tikai mīļas, bet arī interesantas. Rūpīgi sargājiet no svešiem skatiem privāto dzīvi. Neklāstiet neko par saviem laimes mirkļiem pa labi un pa kreisi. Atbrīvojieties no traucējošām pagātnes saitēm. Ja nedāļāsit pārgudrus padomus, izdosies veidot saturīgu sarunu ar pusaugu atvasi. Gūsit skaidrību par bērnu patiesajām interesēm un mērķiem.

MEŽĀZIS. Nepakļaujieties biežām garastāvokļa maiņām. Darba procesā esat ieskrējušies – tagad galvenais neapstāties. Varat atklāti paust domas, parakstīt līgumus, pieņemt jaunu darbinieku, dalīties ar zināšanām. Ārpus darba neapspriediet savus plānus pat ar vistuvākajiem cilvēkiem. Atrodoties svešā vietā, nav vēlams lietot alkoholu. Padomājiet par tuvojošos ziemu. Iespēju robežās papildiniet krājumus ģimenes vajadzībām. Neslinkojiet, esiet fiziski aktīvi. Iesaistiet atvases kopīgos pasākumos. Mājā veiciet labas ērtības vairojošas pārmaiņas. Tuviniekiem jūsu izdarītais būs pa prātam.

ŪDENSVĪRS. Svarīgi uzturēt labas attiecības ar tuvākajiem kaimiņiem pilsētā, bet jo īpaši lauku saimniecībā. Esiet izpalīdzīgi, bet neaizdodiet naudu mazpazīstamiem cilvēkiem. Mājokļa remontā paļaujieties uz labiem meistariem. Darbi prasīs lielākus līdzekļus, nekā šķita, bet būs kvalitatīvi veikti. Lai arī ir iespējas, atturieties no ceļojuma uz ārzemēm. Palieciet dzimtenē, baudiet rudeni līdzīgi domājošo sabiedrībā. Vēl nepieņemiet izšķirošu lēmumu, nesteidzieties ar jāvārda teikšanu vai mīļotā cilvēka bildināšanu, vispirms pārbaudiet, vai iecerētā raksturā nav jums nepieņemu iezīmju. Nogaidiet.

ZIVIS. Esiet iecietīgāki saskarsmē ar cilvēkiem. Apdomājiet vārdus, kurus izteiksit svarīgā brīdī. Pašreizējā dzīves posmā spītība un nepiekāpība var radīt nelāgas sekas. Sāpīgus jautājumus risiniet tieši, atklāti, bet ar sapratni. Nesaskaņās nevainojiet pretējo pusi, meklējiet kompromisa variantu, bet nepiekāpieties nosacīta mīļā miera labad. Ja pārzināt apstākļus, droši paļaujieties uz intuīciju. Neuzķerieties uz tukšiem solījumiem. Necentieties ātri atrast aizstājēju paputējušām attiecībām. Izvairieties no publiskas attiecību skaidrošanas un savas dzīves notikumu klāstīšanas visai pasaulei.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko