Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 2.-8. septembrim

Nedēļas horoskopu 2.-8. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Īss notiekošā pārvērtēšanas laiks. Var rasties pārdomas par pašreizējo nodarbošanos, un, par pārsteigumu paziņām, rīkosities ātri un izlēmīgi, sāksiet mācības, iestāsities kursos. Būs jāpadomā par turpmākiem iztikas līdzekļiem, taču bez atbalsta nepaliksit. Atvases lūgs palīdzību lietderīgi izkārtot brīvo laiku, darbojoties interešu pulciņā, – rēķinieties ar bērna talantiem un interesēm, kopīgi pieņemiet lēmumu. Perioda nogale mierīgāka, vairāk laika pavadīsit ar tuvajiem cilvēkiem. Varat izlemt mainīt savu vizuālo tēlu, veidot jaunu matu sakārtojumu – galvenais, lai pārmaiņas patīk jums pašam!

VĒRSIS. Iespējams neliels enerģijas apsīkums, nomāks atbildība par cilvēkiem, kas atrodas jūsu pakļautībā. Personīgie plāni būs piezemēti, bet izpildāmi. Esiet precīzs sīkumos, sevišķi, ja darīšana ar naudu. Steigas dēļ darbā var rasties kāds pārpratums, nāksies pamatot savu rīcību, sniegt atbildes. Veiciet darbus, kuri tika atlikti laika trūkuma dēļ. Nomāks sadzīves ķibeles – tās noteikti jārisina! Laikapstākļi mudinās domāt par mājokļa apsildīšanas jautājumiem. Pacentieties veikt galvenos uzdevumus, lai perioda beigās varat atļauties kādu brīvāku brīdi.

DVĪŅI. Lietas risināsies jums labvēlīgi, taču jābūt gatavam tūlītējai rīcībai. Rīkojieties pacietīgi un prasmīgi, uzklausot arī jums ne visai draudzīgu līdzcilvēku viedokli. Nesteidzieties atteikties no jums pašlaik ne visai izdevīgiem lēmumiem – drīz viss atkal turpināsies ierastā ritmā. Ar apdomīgu rīcību stabilizējiet materiālo stāvokli. Iespējama gaidītā peļņa. Daļu naudas atkal ieguldiet uzņēmumā. Atpūtiniet nervus, atslābinieties, ieteicams vismaz uz pāris dienām aizbraukt no ierastās vides, atrauties no darba pienākumiem. Atbalstiet dzīvesbiedru viņam sarežģītā situācijā.

VĒZIS. Turpiniet īstenot pārmaiņas, ko veiksmīgi iesākāt šovasar. Darbā svarīgi noteiktajā laikā un labā kvalitātē nodot pasūtījumus, taču visu pagūsit, zinoši sadarbojoties ar kolēģiem un biznesa partneriem. Izmantojiet labvēlīgas situācijas, nelaidiet garām radušās izdevības! Finansiāli viss ir labi, taču pagaidām nav gaidāmi cerētie rezultāti no investīcijām. Klibos loģistika. Periodā nav vēlami lieki izdevumi ģimenes budžetā; nav ieteicams uz kredīta iegādāties spēkratu vai darba tehniku. Stingri apsargājiet savu lauku saimniecību. Šajā laikā arī viegla svārstīšanās attiecībās, bet būs labi! 

LAUVA. Droši pieņemiet sadarbības piedāvājumus, nebaidieties no jauniem izaicinājumiem, ticiet savām spējām. Pārsteigsit draugus un tuviniekus, apņēmīgi ejot jaunu ceļu. Mierīgi pārvariet pirmās grūtības – spēcīga motivācija palīdzēs ar visu tikt galā saviem spēkiem. Noskaņojiet sevi produktīvam darbam, taču atcerieties: mazāk pragmatisma, vairāk improvizācijas. Izdosies veidot labus kontaktus ar kolēģiem. Laika trūkuma dēļ gan pagaidām nevarēsit piedalīties piedāvātajos pasākumos, taču dariet tā, kā uzskatāt par pareizu. Var uzlaboties materiālais stāvoklis, saņemsit cilvēku atbalstu. 

JAUNAVA. Darbīgs un diezgan veiksmīgs periods, profesionālā intuīcija nepievils. Koncentrējoties un rūpīgi analizējot notiekošo, sapratīsit, ka svarīgi izvairīties no nepatīkamām situācijām. Var izsīkt kāds ienākumu avots, no līdzsvara sāks izsist arī ziņas par notikumiem pasaulē. Jūsu nervozitāte atsauksies uz noskaņojumu ģimenē, taču dzīvesdrauga atbalsts un sapratne nemazināsies. No tuvā cilvēka gan negaidiet neiespējamo. Uzturiet sevī atziņu: mans nams, mana pils. Nerīkojieties pāri saviem spēkiem, pretēji savai pārliecībai. Parūpējieties par veselību. Labas ziņas no atvases.

SVARI. Ja visu ņemsit pie sirds, būs gan sīki, gan lielāki kreņķi, tāpēc atsijājiet būtisko savā ikdienas darbu sarakstā, netērējiet spēkus maznozīmīgām lietām. Novērtējiet apkārtējo cilvēku izpalīdzību. Necentieties izrādīties turīgāks, nekā esat patiesībā. Neklāstiet riņķī un apkārt par savām veiksmēm – jūsu iezīmētais scenārijs tuvākajam laikam var sadrupt no sīkas neveiksmes vai tehniskas kļūmes. Nāksies visu sākt no jauna, labot pieļautās kļūdas. Ģimenes cilvēki bez strīdiem, draudzīgi risinās saimnieciskus jautājumus, ies talkā kaimiņiem. Pēc palīdzības var saukt gados vecāks dzimtas loceklis.

SKORPIONS. Ja esat uz pārmaiņu sliekšņa, turiet acis vaļā, ieklausieties iekšējās sajūtās – nebūs iespēju atslābt. Novērtējiet visu, kas noticis pēdējā laikā, – secinājumi no tā var būt stiprs atbalsta punkts vērtīgam sākumam. Perioda pirmajā pusē veiksies valsts iestādēs darāmie darbi. Izdevīgs naudas ieguldījums pārdomātā projektā, galvenais pieņemt pareizo lēmumu. Labs laiks arī draudzīgai tikšanās reizei. Sīki un smalki visu izplānojiet, darba problēmas atstājiet darbā, veltiet uzmanību ģimenei. Iesaistieties dzīvesbiedra un atvašu rosībā, gādājiet par savu cilvēku labsajūtu. Mājas būs jūsu spēka vieta.

STRĒLNIEKS. Atzīsiet, ka dzīvei veidojas stabili pamati. Negaidītu apstākļu ietekmē var būt jāmaina viedoklis un plāni, taču ātri atradīsit alternatīvus risinājumus, un viss nokārtosies. Problēmas atrisinās draudzīgs rokasspiediens. Ne ar vienu nekarojiet, neklausieties baumās, neveidojiet intrigas. Palīdziet tuviem cilvēkiem darba lietās. Var domāt par tālmācības kursiem. Izpārdošanās iepirksities vairāk, nekā vajadzētu. Nešķiedieties ar ģimenes budžetu, nepieciešamos tēriņus rūpīgi apsveriet. Būtu labāk, ja par ģimenes kasi rūpētos namamāte. Jutīsit, ka esat mīļajiem vajadzīgs, uzlabosies veselība.

MEŽĀZIS. Jaudīgs periods. Vēlams svarīgas lietas neatlikt uz vēlāku laiku. Jūsu principialitātes dēļ kolēģiem nebūs vienkārši risināt aktuālos projektus – novērtējiet informāciju, sarunājieties, debatējiet. Tiksit uzklausīts, ja meklēsit saprašanos un izrādīsit pretimnākšanu. Nekavējieties pieņemt lēmumu. Ievērojot piemērotu produktu izvēli, spēsit novērst veselības problēmas. Izvairieties no infekcijas. Atvašu starpā veselīga konkurence. Pamācības var saasināt situāciju. Brīvdienās neplānojiet svarīgus pasākumus, nerisiniet eksistenciālus jautājumus. Aiciniet pie sevis ciemiņus, uzkrājiet spēkus.

ŪDENSVĪRS. Var gadīties iekulties asās vārdu pārmaiņās darba kolektīvā vai sabiedriskā vietā; gaismā tiks celtas agrāko attiecību nianses darbā. Valdiet sakāpinātās emocijas! Būs jāaizstāj atvaļinājumos aizgājušie, var rasties paguruma un nestabilitātes sajūta, uztrauks domas par finansiālo stāvokli. Nekādā gadījumā neveiciet priekšapmaksu mazpazīstamai firmai! Bērnu skolas gaitu sākums var radīt spriedzi ģimenē. Nogurums un stress var novest pie bezmiega naktīm. Lai kā ritētu lietas, parūpējieties par sevi un savu ģimeni. Sakiet atvasēm stiprinošus vārdus, ļaujiet mājās ienākt mieram.

ZIVIS. Rīkojieties apdomīgi un mērķtiecīgi. Rēķinoties ar apstākļiem, plānosit jaunas peļņas iespējas. Īsti varat paļauties tikai uz sevi. Savlaicīgi iesaistoties pārdomātā darījumā, spēsit apsteigt konkurentus. Visai drīz attaisnosies godīgs, bet riskants pasākums. Neiztirzājiet privāto dzīvi citu starpā. Sirdī alksit miera un dabas klātbūtnes. Rodiet iespējas un laiku atpūsties tuvu draugu lokā. Mājās harmoniskas attiecības. Priecējiet mīļos cilvēkus ar labvēlību un dāsnumu. Enerģiju papildinās iecerēts tūrisma maršruts, un ceļā varat iegūt patīkamus draugus un domubiedrus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko