Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 31. marts - 6 aprīlis

Nedēļas horoskopu 31. martam - 6. aprīlim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Ja esat noguris un jūtat nepieciešamību atvilkt elpu, izkārtojiet vismaz dažas atpūtas dienas ārpus ierastās vides, svaigā gaisā ar sirdij tīkamām fiziskām aktivitātēm. Vakaros rodiet mieru un siltumu ģimenes vai draugu lokā. Ļaujiet, lai jūs palutina, un atbildiet ar to pašu – tad būsit atkal uz strīpas, acis mirdzēs, sirds līksmos. Darba lietās tikmēr viss ritēs ierasto gaitu. Pēc atgriešanās kolektīvā uzklausiet padomus un mierīgi iekļaujieties darba ritmā. Būs pozitīvu emociju plūsma. Varat stingrāk saņemt vadības grožus. Ja gavējat, neatkāpieties ne soli no apņemšanās.

VĒRSIS. Spēsit sekmīgi darboties tikai tad, ja pats uzturēsiet sevi mundru. Līdzcilvēki jūs cienīs sirsnības un godīguma dēļ. Pašam negribot, var veidoties domstarpības ar kolēģi. Netiesājiet un nepārmetiet – katrs var iet savu ceļu. Laiks rit pārāk strauji, tāpēc izmantojiet to labos nolūkos, nekrājiet sirdī rūgtumu, pieņemiet atvainošanos un aizmirstiet. Uzklausot pat kardināli pretrunīgus viedokļus, radīsiet risinājumu ieilgušai sarežģītai problēmai. Nu jau droši var noglabāt skapī siltās drēbes, tāpēc ieprieciniet sevi, iegādājoties kaut ko jaunu ziedošajam pavasarim. Par labu nāks aktīvas pastaigas.

DVĪŅI. Skaļa durvju aizciršana nelīdzēs atrisināt problēmu, bet atklās jūsu nesavaldību. Atmetiet aizspriedumus, nestāstiet jaunākiem cilvēkiem, ka agrāk zāle bija zaļāka. Darbojieties aktīvāk, smelieties jaunas atziņas. Izvairieties no neauglīgām diskusijām, dariet to, kas nepieciešams, un labāk paklusējiet, kad virs galvas savērpjas tumši mākoņi, – tā izdosies vismaz saglabāt cieņu. Ja esat dzīvespriecīgs, pulcējiet ap sevi dažādu vecumu optimistus. Gādājiet, lai konkurence ir mērķtiecīga, augšup virzoša. Noteikti atradīsit savu vietu zem saules.

VĒZIS. Sasparojieties, jo šī perioda notikumi var būt liels pārbaudījums jūsu pacietībai! Iespējams, no jums gaidīs vairāk. Esiet elastīgs un vismaz sevis dēļ atlaidiet vaļīgāk atbildības grožus. Neļaujiet vaļu emocijām un, pirms ko sakāt vai darāt, aizskaitiet vismaz līdz desmit vai ar aizvērtām acīm pastāviet uz vienas kājas – galva kļūs skaidrāka. Pavasarīgi idilliskā noskaņojumā alksiet pēc silta glāsta un domubiedra atbalsta, bet nesalīdziniet tuvo cilvēku ar kādu no iepriekšējām attiecībām – mēs visi esam dažādi, vienādības zīmi likt nedrīkst. Nekļūstiet greizsirdīgs – tas apdraudēs jaunās attiecības.

LAUVA. Jutīsit enerģiju bangojam, nebūsit mierīgs un pakļāvīgs. Bruģēsit sev ceļu augšup pa karjeras kāpnēm, taču, to darot, nerociet bedrītes konkurentiem. Jūsu godprātība tiks pamanīta un novērtēta. Gribēsit paveikt ko nebijušu, un plāns var izdoties, ja rūpīgi sagatavosit augsni un uz priekšu virzīsities maziem, bet sparīgiem soļiem. Satraukumiem pilns noskaņojums personīgajā dzīvē. Būs sajūta, ka attiecības sāk plīst pa šuvēm. Atcerieties, ka problēmu atrisināšanai nav cita līdzekļa kā vien atklāta saruna. Tās laikā jāvairās no šerpākas vārdu pārmaiņas un savstarpējiem aizvainojumiem.

JAUNAVA. Pagaidām labāk neplānojiet neko pamatīgu. Daudz laika prasīs birokrātiski šķēršļi, kārtojot nepieciešamos dokumentus. Sapulcēs izsakieties skaidri un noteikti. Sarežģītās situācijās jūsu pluss būs iecietība un pretimnākšana. Atturieties uzreiz noraidīt ieteiktos jaunievedumus un reformas, apdomājieties, pirms sakāt galavārdu, – gan jau priekšlikumos saskatīsit arī kādu vērtīgu graudu. Perioda nogalē apmeklēsit kultūras vai izklaides pasākumu. Nebūs labi, ja lēmumus mājās pieņemsit mīļotā cilvēka vietā. Nekad nerīkojieties sakāpinātu emociju iespaidā.

SVARI. Varat saņemt dīvainu ziņu, taču saglabājiet mieru – informācija izrādīsies melīga. Pagaidām nebūvējiet tālejošus plānus. Neizpildīti solījumi jūsu priekšā var aizvērt kādas durvis. Neizdosies paveikt iecerēto, noslēgt ilgtermiņa līgumu. Dzīvojiet uzmanīgi – tuvākajā laikā kāds notikums var mainīt jūsu dzīvi pašos pamatos, un jums par to būs prieks. Var nepatikt atvases ģimenē ievestais jaunpienācējs, bet neizdariet pārsteidzīgus secinājumus. Nesaprašanās dēļ emocionāli var tikt ievainoti tuvi cilvēki. Atcerieties, ka atvainošanās ir labs ceļš uz mierīgu izlīgšanu.

SKORPIONS. Labs periods ar radošuma dzirksteli. Izbrīvējiet laiku, lai darītu to, pēc kā alkst sirds. Dalieties ar pozitīvām emocijām, esiet saprotošs un pretimnākošs. Nešķiediet velti dienas, piesātināti izmantojiet katru brīvu brīdi. Darbi veiksies, padarīsit vairāk, nekā plānojāt. Necentieties gūt papildu ienākumus – nauda kā smiltis birs caur pirkstiem. Svarīgi izpurināt no miesas ziemas nogurumu, sajust zemes smaržu. Kāds sapnis liks domāt par dīvainu situāciju sakritību. Ļaujieties intuīcijai – tā aizvedīs vēlamajā virzienā. Varat pievērsties vizuālām pārmaiņām savā tēlā, iegādāties ko neierastu.

STRĒLNIEKS. Kolektīvā būs asa pretestība ieteiktajiem jauninājumiem, uzņēmuma finanšu rezerves kusīs pārāk strauji. Māks atbildības smagā nasta. Sargājiet savu reputāciju! Noderēs prasme pielāgoties dzīves situācijām, svarīga būs procesu pārraudzība. Vairāk paļaujieties uz ciešiem kontaktiem un savām pārliecināšanas spējām. Mājās uzvirmos stresa izraisītas emocijas, taču situāciju saglābs atklāta saruna un sirsnība. Neko neslēpiet no mīļotā cilvēka. Asajās diskusijās neiesaistiet atvases. Solīto īstenojiet konkrētos darbos. Lai kādi vēji pūš, veltiet pienācīgu uzmanību savam vizuālajam izskatam.

MEŽĀZIS. Var būt situācija, kad nāksies balsot par acīmredzami neveiksmei lemtu projektu un jūsu lēmumu vēros daudzas acis. Pieņemt taisnīgu spriedumu būs ļoti grūti, un tas var attālināt no mērķa, bet stiprinās jūsu autoritāti. Drīz apstākļi mainīsies jums par labu. Pārdomām nebūs laika, nāksies atrotīt piedurknes un īsā laikā tikt galā ar lielu darbu apjomu. Ja vistuvākie ģimenes cilvēki sapratīs jūsu situāciju un neiebildīs pret biežo kavēšanos darbā, to izjutīsit kā papildu atbalstu šobrīd nebūt ne vieglajā ceļā. Nepalieciet mīļajiem parādā. Augstu tiks vērtēta jūsu uzmanība pat mazos sīkumos.

ŪDENSVĪRS. Ja darbosities kopā ar uzticamu partneri, periods sāksies labi. Sakārtojiet vidi, kurā uzturaties, – tas palīdzēs koncentrēties tiešajiem pienākumiem. Enerģiski rīkojoties, panākumi neizpaliks. Vienmēr turiet kārtībā dokumentus, nomaksājiet nodokļus. Piefiksējiet labi padarīto un vienlaikus mācieties no kļūdām. Neveiciet straujas pārmaiņas. Ja atradīsit problēmām netradicionālus risinājumus, būs laiks apiet šķēršļus. Nežēlojiet mīļajiem un draugiem labus vārdus – to nekad nevar būt par daudz. Svarīga piederības sajūta savai mājai, savai zemei. Domājiet labas domas.

ZIVIS. Sarežģīts periods. Jūsu trīs vaļi ir darbs, pienākums un atbildība. Jāņem vērā, ka šajā laikā viss ir strauji mainīgs. No gaisa nekas nekritīs. Katram pašam jābūvē savs attīstības ceļš. Ikvienai lietai svarīgs sagatavošanās darbs. Ilggadējais partneris var atrast citu darbu vai doties uz ārzemēm, un viņam aizstājēju nāksies meklēt ilgi. Dažkārt labāk ir nogaidīt un tikai tad sākt rīkoties. Plānus var izjaukt kādi neparedzēti notikumi, taču atcerieties, ka nereti stāvokli var uzlabot, paskatoties uz notikumiem no malas. Attiecību krīzē var rasties neapmierinātība. Pēkšņi uzliesmojis strīds var eksplodēt ar iznīcinošu spēku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko