Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Aicina uz ārzemju privātskolu un valodu nometņu izstādi Rīgā

Sestdien, 1. decembrī, viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā no plkst.10 līdz plkst.16 notiks izstāde, kurā piedalīsies pasaulē zināmu vidusskolu, starptautisko koledžu un valodu nometņu direktori, kā arī vadošie speciālisti. Ieeja izstādē - bez maksas.

Izstādē būs iespēja iepazīties ar pamatskolas un vidusskolas mācību iestādēm, kā arī to piedāvātajām programmām Lielbritānijā, ASV, Kanādā, Vācijā un Šveicē.

Tāpat izstādes apmeklētāji aicināti uzzināt vairāk arī par to, kā sagatavoties mācībām pavasara vai vasaras brīvlaikos labākajās valodu skolās, kas rīko mācību programmas ar angļu valodas apguvi kombinācijā ar aktīvu atpūtu, ekskursijām un dažādiem sporta veidiem.

Izstādē piedalīsies vadošās ārzemju izglītības aģentūras Baltic Council for International Education un Meridian Group, kas palīdzēs komunikācijā ar izstādes dalībniekiem un dokumentu noformēšanu mācībām ārzemēs. Izstādes apmeklētāji tiks informēti arī par mācību finansējumu, stipendiju saņemšanas iespējām, speciālajiem piedāvājumiem un atlaidēm.

Izstādes laikā izglītības aģentūra Meridian Group atklās jauno 2019. gada svešvalodu braucienu sezonu, ieskaitot populārākos braucienus skolēniem, jauniešiem un pieaugušajiem uz Lielbritāniju, ASV, Kanādu, Vāciju, Franciju, Kipru, Maltu un citām valstīm.

Vairāk informācijas par izstādi var uzzināt mājaslapā - www.balticcouncil.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko