Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Aicina uz ārzemju privātskolu un valodu nometņu izstādi Rīgā

Sestdien, 30. novembrī, Rīgā (Radisson Blu Hotel Latvija) un 1.decembrī Viļņā (Radisson Blu Hotel Lietuva) skolēniem un vecākiem būs iespēja iepazīties ar pasaulē slavenām privātskolām, starptautiskām koledžām un valodu nometnēm.

No plkst.10 līdz 16 vairāk nekā 40 mācību iestāžu direktori un pārstāvji no Lielbritānijas, ASV, Austrijas, Vācijas, Šveices, Spānijas un citām valstīm ikvienam interesentam pastāstīs par to, kā iestāties vadošajās pasaules universitātēs, apgūstot A-level un IB (International Baccalaureate) vidusskolu programmas.

Izstādes laikā varēs iegūt informāciju arī par to, kā sagatavoties mācībām, izmantojot viengadīgās programmas starptautiskajos mācību centros vai vasaras sagatavošanas kursus.

Skolēni un vecāki varēs uzzināt ne tikai par valodu kursiem, bet arī par specializētajām programmām: angļu valoda akadēmiskajiem mērķiem, STEM (zinātne, tehnoloģijas, inženierija, matemātika), sagatavošana IELTS, Pre – A Level, IB, tenisa un golfa sporta akadēmijas, desmitiem citu interesantu programmu.

Izstādes organizatori Baltic Council for International Education un Meridian Group atklās 2020. gada vasaras sezonu, piedāvājot uzlabot valodas zināšanas cilvēkiem jebkurā vecumā, ieskaitot jau iecienītos grupu braucienus skolēniem vecumā no 7 līdz 17 gadiem uz Angliju, ASV, Portugāli, Kipru un Maltu.

Baltic Council eksāmenu centrs piedāvās starptautiskos IELTS un Cambridge English eksāmenus.

Pirmo reizi Baltijas valstīs tiks prezentēts unikāls tiešsaistes kursu projekts skolēniem, mācībām un karjerai, ko veidojusi viena no pasaulē slavenākajām koledžām - Ītonas koledža.

Izstāde Rīgā: 30. novembrī no plkst. 10 līdz 16.
Norises vieta: Radisson Blu Hotel Latvija (konferenču centrs), Elizabetes ielā 55.

Papildu informācija par izstādi, dalībnieku saraksts, mācību novirzieni un aktuālākie raksti Baltic Council for International Education mājaslapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.04.2024.

Kad savam gados jaunajam psihologam biju izstāstījis par savu tālās bērnības pieredzi ar karbīdu, paštaisītām pistolēm, čūsku ķeršanu un ložņāšanu pa nepabeigtām būvēm, viņš sāka zvanīt man,...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko