Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Festivālā Riga Craft Beer Weekend piedāvās neierobežotā daudzumā degustēt 480 alus šķirnes

Alus meistaru festivālā Riga Craft Beer Weekend interesenti varēs degustēt 480 meistaralus šķirnes no 60 alus darītavām, aģentūru LETA informēja biedrībā Alus brālība.

Biedrības valdes loceklis Andrejs Šikors informēja, ka festivāls Latvijā notiks pirmo reizi. "Tā pamata ideja ir sniegt iespēju apmeklētājiem iepazīt jaunas garšas, izzināt dažādās meistaralus garšas un palīdzēt atrast savu īsto meistara alu," sacīja Šikors.

Šikors sacīja, ka, ieejot festivālā, katrs apmeklētājs saņems dāvanā festivālam Riga Craft Beer Weekend radītu degustācijas glāzi no Sahm, kurā degustācijai varēs pildīt ikvienu no alus šķirnēm. Alus degustēšana būs neierobežota.

Festivāls norisināsies nākamā gada 4. un 5.janvārī Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā, Ķīpsalas ielā 8, Rīgā. Biļetes cenas ir no 50 līdz 70 eiro.

Festivālu Riga Craft Beer Weekend organizē alus, iesala dzērienu un kvasa biedrība Alus brālība un tehniskā nodrošinājuma uzņēmums SIA Showconsulting, kas ir ilggadējs starptautiskā alus festivāla Latviabeerfest, Latvijas alus gada balvas pasniegšanas ceremonijas un konkursa Baltic Beer Star rīkotājs. Katru gadu biedrība organizē arī Baltijas valstu alus darītāju zinātniski praktisko konferenci.

Biedrības mērķis ir apvienot nozares dalībniekus un entuziastus, sekmēt alus kultūras izaugsmi Latvijā, veicināt izpratni par alus nozari un izglītot sabiedrību par nozarei nozīmīgiem jautājumiem.

Top komentāri

Entuziasts
E
Vai biļetes cenā ietverta arī iznešana no halles?
Alus Guru
A
Festiņš tiek pakārtots okupantbaznīcas ziemassvētkiem, cerot uz utaino pūļiem no krievijas. Tiem tad arī izklaides, kā prātu izkūkojušais grebenčikovs( it kā)... Nožēlojams saskaņiešu sovjetu pasākums... gribi labu alus festu , laid uz Tallinu pavasarī, vai skaties māmuļas Eiropas virzienā...
KKK
K
Ziemā dzert alu? Brrr! auksti, Rums prasās!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko