Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Grupa Bon Jovi un Nina Simone uzņemtas Rokenrola slavas zālē

Rokgrupas Bon Jovi, Dire Straits, The Cars un The Moody Blues, kā arī afroamerikāņu dziedātājas Nina Simone un māsa Rozeta Tarpa ceremonijā sestdien uzņemtas Rokenrola slavas zālē.

Uz skatuves Klīvlendas Sabiedriskajā auditorijā, izpildot tādu hitus kā You Give Love a Bad Name un It's My Life, Bon Jovi pievienojās arī grupas sākotnējā sastāva ģitārists Ričijs Sambora.

R'n'B ietekmētā progresīvā roka grupa The Moody Blues izpildīja kompozīciju Your Wildest Dreams, bet "jaunā viļņa" grupa The Cars atskaņoja Just What I Needed.

Šogad slavas zālē uzņemto mākslinieku pulku noslēdza soulmūzikas leģenda Nina Simone un gospela māksliniece māsa Rozeta Tarpa, kuras muzicēšana savulaik ietekmējusi agrīnos roka izpildītājus, kā arī britu rokgrupa Dire Straits. Simonei un Tarpai pagodinājums izrādīts, pašām māksliniecēm jau esot viņsaulē.

Rokenrola slavas zālē Klīvlendā tika nodibināta 1983.gadā. Lēmums, kurus mūziķus tajā iekļaut, tiek pamatots ar interneta balsojuma rezultātiem un ar apmēram 600 mūzikas industrijas ekspertu viedokļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko