Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Novembrī notiks konference Vecāku revolūcija

1.novembrī Cēsīs, Vidzemes koncertzālē Cēsis, notiks pirmā mammu un tētu konference Vecāku revolūcija, kurā dažādu jomu speciālisti un Latvijas ģimenes dalīsies pieredzē par izaicinājumiem ģimenē un tās mijiedarbību ar apkārtējo pasauli. Konferences lektori šobrīd gatavo savus praktiskos un personiskos stāstus.

Viena no konferences tēmām būs veltīta kopīgām maltītēm un ēst gatavošanai - kā tās ietekmē un stiprina attiecības ģimenē, un palīdz veidot ģimenes tradīcijas. 

Savā pieredzē dalīsies vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja, Rimi Bērniem eksperte Inga Akmentiņa-Smildziņa: "Idilliskā aina - visa ģimene smaidīga pie vakariņu galda - mūsdienās diemžēl novērojama arvien retāk. Daļa bērnu tā arī neuzzina, cik vērtīgas un saliedējošas ir kopīgās sarunas pie vakariņu galda un cik ļoti tas rada piederības sajūtu savai ģimenei. Ja bērni neiemācās tradīciju - sarunas pie vakariņu galda -, viņi to nevarēs nodot nākamajām paaudzēm. Tā tam nevajadzētu notikt."

Vēl, piemēram, Andrija Likova (psiholoģe, psihoterapeite, supervizore) runās par apzinātām attiecībām ģimenē, Sandra un Juris Cālīši (Zvannieku māju saimnieki) uzstāsies ar tēmu Mīti un patiesība par pusaudzi, Jānis Palkavnieks (Draugiem Group runasvīrs) dalīsies pieredzē lekcijā Uz darbu ar visu ģimeni, Iveta Ķelle (Papardes zieds vadītāja) iedrošinās vecākus runāt ar bērniem par seksualitāti un dzimumdzīvi agrīnā un pusaudžu vecumā. 

Ar citām tēmām un lektoriem iespējams iepazīties mājas lapā, kur atrodama arī plašāka informācija par konferences norisi – www.vecakurevolucija.lv. Īpašs piedāvājums vecākiem, kuriem nav iespēja apmeklēt konferenci klātienē – konferencei varēs sekot līdzi arī attālināti, iegādājoties pieeju tiešraidei.

Pieteikšanās konferencei pieejama mājaslapā www.vecakurevolucija.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko