Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Baraviku biezzupa

Baraviku biezzupas recepte gardākām brīvdienām.

Sastāvdaļas: 400 g baraviku, 2 ēd. kar. sviesta, 1 sīpols, selerijas saknes gabaliņš, 1 l ūdens, sāls, 150 ml saldā krējuma, 2 ēd. kar. miltu, 4 šķēles tostermaizes, svaigi pētersīļi.


1. Selerijas sakni un sīpolu notīra, smalki sakapā un apcep sakarsētā sviestā. Pievieno un apcep arī notīrītas un sagrieztas baravikas.

2. Visu pārlej ar verdošu ūdeni, vāra 20 min. Tad zupu sablendē, pieliek saldo krējumu, pēc garšas sāli un uzvāra. Iebiezina ar miltiem.

3. Maizi sagriež kubiņos, apgrauzdē uz pannas. Pasniedzot zupai uzber grauzdiņus un rotā ar pētersīļu zaļumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Garšvielas, kas uzbur īsto Ziemassvētku brīnumu

Kanēlis, krustnagliņas, ingvers, safrāns, kardamons, muskatrieksts, vaniļas cukurs, ir populārākās garšvielas, kas spēj radīt Ziemassvētku garšu un īpašo smaržu. Tām papildinot gan ikdienišķus, gan...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko