Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Cepumi Riekstiņi

Leģendāro Riekstiņu recepte svētku galdam.

Sastāvdaļas: 300 g kviešu miltu, 150 g sviesta, 80 g cukura, 1 ēdamkarote skābā krējuma, 1 bundža vārīta kondensētā piena


1. Bļodā iesijā miltus, sviestu saplucina mazos gabaliņos un ar rokām saberž kopā ar miltiem. Tad pieliek cukuru, krējumu un mīca, līdz izveidojas viendabīga mīkla.

2. Mīklu pilda riekstiņu formās un cep 200 grādu cepeškrāsnī līdz vēlamajam brūnumam.

3. Cepumu pusītes atdzesē, izņem no formiņām. Pilda ar vārītu kondensēto pienu un salipina pa divām kopā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā likvidēt ķiploku un sīpolu smaku uz rokām?

Ziemas mēnešos bieži gatavojam ēdienus ar kārtīgu devu ķiploku un sīpolu. Ēdieni sanāk garšīgi, bet kā pēc tam tikt galā ar smaku uz pirkstiem? Ķiploka ēteriskās eļļas ir «lipīgas», tāpēc tās...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko