Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dzērveņu un ābolu drumstalkūka

Gardas dzērveņu un ābolu drumstalkūkas recepte.

Sastāvdaļas: 4 āboli, 400 ml dzērveņu, 100 ml cukura, 2 ēd. kar. kartupeļu cietes, 2 tējk. kanēļa, 1 rozmarīna zariņš. Drumstalām – 400 ml auzu pārslu, 300 ml miltu, 200 ml brūnā cukura, šķipsna sāls, 200 g sviesta.

1. Sajauc auzu pārslas ar miltiem, brūno cukuru, sāli, izkausētu sviestu, saspiežot drupačās. Liek ledusskapī. 2. Dzērvenes sajauc ar nomizotiem, sagrieztiem āboliem, cukuru, cieti un kanēli. Pieliek sakapātas rozmarīna lapiņas. 3. Ar sviestu ietaukotā cepamtraukā liek augļu maisījumu. Pāri ber atdzisušās drumstalas. Cep 180 grādu cepeškrāsnī 60–70 min.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko