Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Jāņogu un ābolu deserts

Jāņogu un ābolu deserts gardākām brīvdienām.

Sastāvdaļas: 250 g jāņogu, 6 ēd. k. cukura, 3 āboli, 6 ēd. k. sviesta, 1/2 tējk. kanēļa, 8 ēd. k. auzu pārslu.

1. Jāņogas bez kātiņiem liek katliņā, samaisa ar 2 ēd. k. cukura un ļauj ievilkties ~15 min. Tad masu uzvāra un atdzesē.

2. Ābolus nomizo, sagriež šķēlēs un liek pannā, kur izkausētas 2 ēd. k. sviesta. Apkaisa ar 2 ēd. k. cukura un kanēli. Maisot lēni karamelizē, tad atdzesē.

3. Pannā sakarsē atlikušo sviestu un tajā maisot apbrūnina ar atlikušo cukuru pārkaisītas auzu pārslas.

4. Trauciņos kārtās liek jāņogas, ābolus un pārslas. Atdzesē un pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Garšvielas, kas uzbur īsto Ziemassvētku brīnumu

Kanēlis, krustnagliņas, ingvers, safrāns, kardamons, muskatrieksts, vaniļas cukurs, ir populārākās garšvielas, kas spēj radīt Ziemassvētku garšu un īpašo smaržu. Tām papildinot gan ikdienišķus, gan...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko