Sastāvdaļas: 250 g jāņogu, 6 ēd. k. cukura, 3 āboli, 6 ēd. k. sviesta, 1/2 tējk. kanēļa, 8 ēd. k. auzu pārslu.
1. Jāņogas bez kātiņiem liek katliņā, samaisa ar 2 ēd. k. cukura un ļauj ievilkties ~15 min. Tad masu uzvāra un atdzesē.
2. Ābolus nomizo, sagriež šķēlēs un liek pannā, kur izkausētas 2 ēd. k. sviesta. Apkaisa ar 2 ēd. k. cukura un kanēli. Maisot lēni karamelizē, tad atdzesē.
3. Pannā sakarsē atlikušo sviestu un tajā maisot apbrūnina ar atlikušo cukuru pārkaisītas auzu pārslas.
4. Trauciņos kārtās liek jāņogas, ābolus un pārslas. Atdzesē un pasniedz.

