Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Liellopu gaļas un sīpolu zupa

Vecrīgas restorāna Dārzs šefpavāre Arleta Tūrmane sarūpējusi šādu liellopu gaļas un sīpolu zupas recepti.

Pagatavošana:

1. Sīpolus, puravus un liellopu gaļas fileju sagriež salmiņos un liek katliņā ar uzkarsētu eļļu vai sviestu.

2. Nedaudz visu apcep, aplej ar ūdeni un pievieno timiāna zariņu.

3. Uz atsevišķas pannas apcep ķiploka daiviņu un izkarsē tomātu pastu. Pievieno sīpoliem un gaļai. Uzvāra.

4. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Zupai jābūt viegli pikantai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

1 personai vajadzēs:

100 g liellopu gaļas filejas, 100 g sīpolu, 1 ķiploka daiviņu, 30 g puravu, 1 zariņu timiāna, 1 ēd.k. tomātu pastas, sāli, piparus pēc garšas, eļļu vai sviestu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko