Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Nav ideju svētku galdam? Pagatavo sklandraušus!

Sklandrauši svētkiem.

Sastāvdaļas: mīklai - 370 g ūdens, 1 kg rudzu miltu, 100 g kviešu miltu, 120 g sviesta, sāls. Pildījumam - 1,3 kg kartupeļu, 3,3 kg burkānu, pēc ieskatiem 170 g sviesta, 700 g krējuma, 400 g cukura, olas, sāls, kanēlis, manna.

Pagatavošana: 

1. Miltus sajauc ar karstu ūdeni, sviestu un sāli. Mīklu izveltnē, izgriež apaļas ripas, malas uzloka uz augšu.

2. Kartupeļus un burkānus novāra, sarīvē. Kartupeļiem piemīca sāli, var arī krējumu, olas, kausētu sviestu. Burkānu masai pieliek cukuru, ja grib - olas, krējumu, mannu.

3. Mīklas apļos liek kartupeļu masu, pa virsu - burkānu masu. Cep 220-250° 15-30 min. Gatavus var pārziest ar krējuma, cukura, olas maisījumu, pārkaisīt ar kanēli. 

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenas zupas

Tradicionālas ziemas zupu receptes no visas Eiropas.

Noslēpumainā Šartrēze

Vēl viens slavens un īpašs emulsijas liķieris ir franču Chartreuse – šartrēze, augu liķieris, kas tiek gatavots no vairāk nekā 130 dažādiem augiem, zālītēm un saknēm ar ārstnieciskām īpaš...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko