Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -1 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

Pākšaugu zaļā mērcīte

Pākšaugu zaļā mērcīte

Sastāvdaļas: 400 ml ūdens, 100 g cūku pupu un 100 g zaļo zirnīšu (svaigu vai saldētu), 2 sīpolloki, 1 ēdamkarote zaļā karija pastas, 2 tējkarotes sezama eļļas, pēc garšas - sojas mērce un laima sula, sauja svaiga koriandra.

1. Katliņā ielej pusi ūdens, uzvāra, pieber zirņus, sagrieztus lociņus, karija pastu. Uzliek vāku un vāra 5-8 minūtes, līdz zirņi mīksti.

2. Otrā katliņā ielej otru pusi ūdens, kurā izvāra cūku pupas. Kad tās mīkstas, nokāš, noskalo aukstā ūdenī un izloba no miziņām. Pievieno zaļajai mērcei.

3. Mērci sablenderē. Pielej sezama eļļu, sojas mērci, laima sulu un sagrieztu koriandru un vēlreiz sablenderē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko