Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Piedevu mērce ar baklažānu

Piedevu mērces ar baklažānu recepte gardākām brīvdienām.

SASTĀVDAĻAS: 1 baklažāns, 1 sīpols, 2 burkāni, 50 g tomātu pastas, 1–2 ēd. k. baltvīna etiķa, 1–2 lauru lapas, šķipsna piecu piparu maisījuma, sāls, cukurs pēc garšas, eļļa.

1. Baklažānu sagriež palielos stienīšos, apkaisa ar sāli un atstāj uz 30 min, lai pasulojas.

2. Sakapā sīpolu, rupji sarīvē burkānus un katliņā eļļā apcep. Pievieno tomātu pastu, cukuru, sāli. Pēc brīža pielej nedaudz vāroša ūdens, piemet lauru lapu, piparus un apmaisot sautē.

3. Baklažānus noskalo un uz pannas apcep eļļā. Tad liek katlā pie pārējiem dārzeņiem un turpina sautēt, līdz dārzeņi mīksti, taču nešķīst. Dažas minūtes pirms beigām iemaisa etiķi.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Garšvielas, kas uzbur īsto Ziemassvētku brīnumu

Kanēlis, krustnagliņas, ingvers, safrāns, kardamons, muskatrieksts, vaniļas cukurs, ir populārākās garšvielas, kas spēj radīt Ziemassvētku garšu un īpašo smaržu. Tām papildinot gan ikdienišķus, gan...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko