SASTĀVDAĻAS: 1 baklažāns, 1 sīpols, 2 burkāni, 50 g tomātu pastas, 1–2 ēd. k. baltvīna etiķa, 1–2 lauru lapas, šķipsna piecu piparu maisījuma, sāls, cukurs pēc garšas, eļļa.
1. Baklažānu sagriež palielos stienīšos, apkaisa ar sāli un atstāj uz 30 min, lai pasulojas.
2. Sakapā sīpolu, rupji sarīvē burkānus un katliņā eļļā apcep. Pievieno tomātu pastu, cukuru, sāli. Pēc brīža pielej nedaudz vāroša ūdens, piemet lauru lapu, piparus un apmaisot sautē.
3. Baklažānus noskalo un uz pannas apcep eļļā. Tad liek katlā pie pārējiem dārzeņiem un turpina sautēt, līdz dārzeņi mīksti, taču nešķīst. Dažas minūtes pirms beigām iemaisa etiķi.

