Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Plūmju mērce tkemali

Plūmju mērces tkemali recepte.

SASTĀVDAĻAS: 1 kg plūmju, sauja kinzas, sauja diļļu, 3 ķiploka daivas, 1/2 čili pipara, 1/4 glāzes ūdens, 1/2 tējk. sāls, 1/3 tējk. cukura.

1. Plūmēm pārlej ūdeni un maisot vāra ~10 min. Tad nokāš šķidrumu un biezumus izberž caur sietu.

2. Plūmju masu atkal uzvāra. Pieliek smalki sakapātu kinzu un dilles, nomizotus un caur spiedi izspiestus ķiplokus, sakapātu čili piparu bez sēklām, sāli, cukuru un vāra vēl ~ 2–3 min, noņemot putas.

3. Karstu mērci lej sterilizētās burkās, aizvāko, atdzesē un glabā vēsā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko