Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Svētdiena, 1. decembris
Emanuels, Arnolds

Vista ar ananasiem mērcē

Recepte gardākām brīvdienām - vista ar ananasiem mērcē.

SASTĀVDAĻAS: 3 vistas filejas, 2 burkāni, 1 paprika, 150 g Indijas riekstu, 1 ēd. k. miltu, 2 ēd. k. sojas mērces, 2 ēd. k. baltvīna etiķa, 400 g konservētu ananasu, eļļa, sāls, pipari.


PAGATAVOŠANA

1. Vistas fileju, burkānus un papriku sagriež gabaliņos. Ananasus nokāš, sīrupu sajauc ar sojas mērci un etiķi.

2. Vistu apmaisot apcep pannā karstā eļļā ~5 min. Pieliek burkānus un riekstus, cep vēl 5 min. Tad visu pārkaisa ar miltiem, samaisa, pārlej ar mērci un maisot uzvāra.

3. Pieber ananasu gabaliņus, pēc garšas – sāli un piparus, uzvāra un pakarsē vēl 5 min.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenas zupas

Tradicionālas ziemas zupu receptes no visas Eiropas.

Noslēpumainā Šartrēze

Vēl viens slavens un īpašs emulsijas liķieris ir franču Chartreuse – šartrēze, augu liķieris, kas tiek gatavots no vairāk nekā 130 dažādiem augiem, zālītēm un saknēm ar ārstnieciskām īpaš...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko