Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

"Audi" prezentē - "Audi A5 Sportback"

A5 Sportback, kam ir iespaidīgs dizains, sportisks raksturs un kas ir lieliski piemērots braukšanai ikdienā, kā arī aprīkots ar spēcīgiem dzinējiem, ieradīsies pie Audi izplatītājiem septembrī. Tirdzniecība jau ir sākusies, cenas – sākot no 37 900 EUR. Nākamais modelis ar vēl pievilcīgāku cenu sekos 2010. gadā. Tādējādi A5 Sportback kļūs par A5 modeļu klāsta bāzes modeli.

Audi, būdams automobiļa Avant izgudrotājs, ar A5 Sportback rada jaunas dizaina tendences. Piecu durvju kupeju raksturo elegantas līnijas. Tas ir par 36 mm (1,42 collām) zemāks kā A4 Sedan; ar tā īsajām pārkarēm priekšpusē, garo un diezgan plato riteņbāzi, kā arī četrām bezrāmju durvīm ar slaidām logu līnijām – šis auto ir sportiskas elegances iemiesojums.

Interjers ir plašs, piedāvājot lielisku komfortu visās četrās sēdvietās. Lielās bagāžas nodalījuma durvis harmoniski iekļaujas garajā, slaidākajā aizmugurējā daļā; spoilera mala uzsver spraigo raksturu. Bagāžas nodalījuma 480 litru (17 kubikpēdu) ietilpība ir gandrīz tikpat liela, kā automobilim A4 Avant, turklāt, nolokot aizmugurējo sēdekļu rindu, iespējams iegūt iespaidīgu 980 litru (34,6 kubikpēdu) telpu.

Runājot par piedziņas daļu, A5 Sportback seko Audi stabilajam novatorisko tehnoloģiju ceļam. Visi tiešās iesmidzināšanas dzinēji ir ārkārtīgi efektīvi – TDI dzinēji dīzeļdegvielai, FSI dzinēji benzīnam. Visi dzinēji atbilst Euro 5 izmešu standartam.

Visi modeļi ir aprīkoti ar rekuperācijas sistēmu, kas atjauno enerģiju bremzēšanas un ātruma samazināšanas laikā un īslaicīgi noglabā to akumulatorā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko