Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Un šovs pieder tev

Tie ir seši un spēj pacelt mājas jumtu. Tieši tāda ir jaunā Logitech akustiskā sistēma Z906, kas kvalitatīvi spēj atskaņot jebkuru skņdarbu ikviena dzīvesvietā. Spēcīgi, skaļi, un skaļi un spēcīgi, nekas cits nenāk prātā, raksturojot šo mājas akustisko sistēmu. Ja rodas problēmas ar kaimiņiem, piedāvājiet paklausīties.

Seši plus viensJau ieraugot sistēmas iepakojumu, nekas vienkāršs un ikdienišķs prātā nenāk, jo komplektā ietilpst pieci skaļruņi, sabvūfers un centrālās vadības sistēmas ierīce, ar kuru var regulēt skaņas skaļumu un skaņas režīmus. Visas akustiskās sistēmas ierīces ievietotas melnos, matētos korpusos. 

Logitech akustiskajai sistēmai ir 500 vatu (RMS) liela jauda, kas var ne tikai satricināt, bet arī satracināt māju. Par skaņas kvalitāti ražotāji ir parūpējušies īpaši – skaļruņiem ir 5.1. digitālā dekodēšanas sistēma, kā arī šai akustiskajai sistēmai ir piešķirts THX sertifikāts, kas garantē tās kvalitāti un skaņas skaļumu.

Ja esat basu cienītājs, tad Logitech par jūsu vēlmēm ir īpaši parūpējies, jo sānu malā novietotais zemo frekvenču skaļrunis atskaņo tīru 165 vatu basu bez izkropļojumiem. Arī filmas, izmantojot šos skaļruņus, ir bauda skatīties – tieši 5.1. digitālā dekodēšanas sistēma nodrošina detalizētu telpisku skaņu, sākot ar aurojošu pūli un beidzot ar pakāpienu skaņu, ļaujot jums pilnībā iejusties filmā, pārdzīvojot tajā notiekošo kopā ar aktieriem.

Logitech Z905 ir vislabāk piemērots dzīvojamai istabai, jo tas lieliski iederēsies istabas dizainā, papildinot tās auru ar kvalitatīvu un dzidru skaņu. Pati lielākā šīs aparatūras priekšrocība ir sešas pieslēgvietas, kas ļauj tās lietotājam savu DVD, DVR, Blue-ray, Xbox 360, Playstation 3, iPod vai klēpjdatoru ērti sinhronizēt ar Logitech akustisko sistēmu. Atliek vien izvēlēties sešas ierīces, kuras lietojot atskaņotajām basu skaņām un melodijām būtu viskvalitatīvākais skanējums, izmantojot tieši Logitech Z906.

Kvalitatīva katra nots Vienmēr esat vēlējušies nokļūt Coldplay koncertā? Tagad atliek vien iegādāties koncerta ierakstu, un sajūtas būs līdzīgas – Logitech akustiskās sistēmas Z905 komplektā ir iekļauta bezvadu pults, kas ļaus vadīt Krisa Mārtina nepārspējamo vokālu, nepieceļoties no dīvāna.

Lai varētu objektīvi novērtēt akustiskās sistēmas iespējas, atskaņojām nedaudz skaņdarbu no dažādu žanru mūzikas. Sākām ar Ludviga van Bēthovena 5. simfoniju. Klausoties nepameta sajūta, ka atrodamies Nacionālās Operas koncertā. Vijoles, kontrabasi, alti, kā arī pārējie mūzikas instrumenti ir sadzirdami perfekti. Notis tiek atskaņotas tīri un dzidri, neliekot vilties nevienā niansē. Arī šīs akustiskās sistēmas sniegumā skaņdarbs skan pārliecinoši.

Mazliet atkāpjoties no klasiskās mūzikas un pievēršoties kam modernākam, kā nākamo skaņdarbu izvēlējāmies jau iepriekšminēto Coldpaly ar pasaulslaveno hitu Clocks. Krisa Mārtina balss skan pārliecinoši arī mājas apstākļos. Ģitāras, basģitāras un bungu skaņas ir lieliskas, nemaz nerunājot par sajūtu, kas pārņem, klausoties šīs britu zvaigznes. Skaļruņi pārliecinoši atskaņo notis un dziesmas vārdus, viss ir skaidri sadzirdams, kas, protams, vēlreiz pierāda šīs sistēmas neatkārtojamo kvalitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko