Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Laikraksta Diena abonenti 17. martā saņems žurnālu Skaistumkopšana un spa

Šā gada 17. martā ikviens laikraksta abonents saņems pavasarīgi tematisku žurnālu Skaistumkopšana un spa. Lai saņemtu žurnālu, vēl ir iespēja abonēt jebkuru laikraksta komplektu līdz pirmdienas, 27. februāra plkst. 18.00 pa tālruni 67 000 624 vai [email protected].

Žurnālā Skaistumkopšana un spa varēs lasīt par sejas un ķermeņa veselību pavasarī, par sastopamākajiem uztura mītiem, dabīgo kosmētiku, zobu balināšanu un ne tikai. Tāpat žurnāls pētīs dažādu kosmētisko produktu sastāvu un marķējumus, kā arī ielūkosies, kā, laikam ritot, mūsdienās mainījusies cīņa ar grumbām.

Vēl žurnālā lasi par  Baltijas valstu spa nozari, kā arī uzzini īpašu spa veidu iespējas, kā piemēram jaunlaulāto spa un lauku spa. Izdevumā būs aplūkoti arī interesanti fakti par ādu, matu kopšanas veidi, pavasara modes un make-up tendences, kā arī vienmēr aktuālās skriešanas un laimes hormonu tēmas.

Tematisko žurnālu Skaistumkopšana un spa saņems tikai laikraksta Diena abonenti, kuriem 17. martā ir aktīvs jebkura laikraksta komplekta abonements (noformēts jebkura komplekta abonements marta periodam līdz pirmdienas, 2017. gada 27. februāra plkst. 18.00).

Izvēlies savu laikraksta komplektu šeit un abonē laikrakstu pa tālruni 67 000 624 vai [email protected]!

Izdevniecības klientu servisa darba laiks: no plkst. 8.00 līdz 18.00 (darbdienās).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi