Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Laikraksta Diena abonenti 19. maijā saņems žurnālu Atvaļinājums

Šā gada 19. maijā ikviens laikraksta abonents saņems vasarīgi tematisku žurnālu Atvaļinājums. Lai saņemtu žurnālu, vēl ir iespēja abonēt jebkuru laikraksta komplektu līdz 12. maijam.

Žurnālā Atvaļinājums varēs lasīt par daudz dažādu atpūtas veidu iespējām gan Latvijā, gan pasaulē, īpaši akcentējot mazāk zināmu apskates vietu iespējas Latvijā – atsevišķi Rīgā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē.

Tāpat būtiska uzmanība pievērsta aktuālākajiem mūzikas festivāliem, dažāda veida ceļošanai, velo maršrutu daudzveidībai, kā arī pārgājieniem un pareizam ekipējumam tajos. Ar ieteikumiem par to, kā izvairīties no indīgo radību kodumiem, dalīsies arī neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests. Žurnālā lasi arī par iespējām mājdzīvnieku uzticēšanai citiem, dodoties atvaļinājumā.

Iedvesmai žurnāls vēstīs par vasaras modi, kā arī piedāvās dažādas ēdienu un dzērienu receptes. Arī sagatavošanās drošiem vasaras piedzīvojumiem nav mazsvarīga, tādēļ žurnāls piedāvās veselības ABC ieteikumus.

Tematisko žurnālu Atvaļinājums saņems tikai laikraksta Diena abonenti, kuriem 19. maijā ir aktīvs jebkura laikraksta komplekta abonements (noformēts jebkura komplekta abonements līdz piektdienas, 12. maija, plkst. 18:00).

Izvēlies savu laikraksta komplektu šeit un abonē laikrakstu pa tālruni 67 000 624 vai [email protected]!

Izdevniecības klientu servisa darba laiks: no plkst. 8:00 līdz 18:00 (darbdienās).

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi