Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

2,67 promiļu reibumā trako ar kvadraciklu

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) Kurzemes rajona dežūrdaļā ceturtdien saņemts izsaukums uz Grīvas ielu, kur pa daudzstāvu māju pagalmiem kāds vīrietis agresīvi braukā ar kvadriciklu, informē RPP.

Nekavējoties izbraucot uz izsaukumu, policijas darbinieki Buļļu ielā pamanīja baltas un zilas krāsas kvadriciklu, ko stūrēja vīrietis, kvadracikla aizmugurē vizinot kādu sievieti. Kvadricikla vadītājs pa ceļa braucamo daļu brauca nevienmērīgi, aizmugurē sēdošā pasažiere grīļojās, kas liecināja par to, ka abas personas varētu būt reibuma stāvoklī.

Pamanot policijas transportlīdzekli, kvadracikla vadītājs nogriezās uz Spilves ielu. Neraugoties uz policijas vairākkārtējiem aicinājumiem apstāties, vadītājs nereaģēja, bet, nobraucot no ceļa, pārbrauca pāri apstādījumu teritorijai un, palielinot ātrumu, turpināja kustību tālāk pa gājēju ietvi.

Policijas darbinieki, pamanot, ka pretī braucošajam kvadriciklam pa gājēju ietvi iet cilvēki, tostarp sieviete ar bērnu ratiņiem, ar dienesta transporta līdzekli aizšķērsoja kvadriciklam ceļu. Taču arī tas kvadricikla vadītāju nespēja aizturēt, nesamazinot ātrumu, agresīvais braucējs centās apbraukt dienesta automašīnu, bet nesavaldot kvadriciklu, iebrauca transporta līdzekļa aizmugurējā daļā.

Pēc notikušā uz notikuma vietu izsaukta Neatliekamā medicīniskā palīdzība, jo kvadracikla pasažiere sadursmes rezultātā bija guvusi traumas. Pats kvadracikla vadītājs no mediķu palīdzības atteicās, vien pārrunu laikā vairākkārt izteica nožēlu, ka nav varējis no policijas aizmukt.

Uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija Ceļu policija, kas, veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi, transporta līdzekļa vadītāja izelpā konstatēja alkohola koncentrāciju 2.67 promiles.

41 gadu vecais kvadricikla vadītājs, kurš palika pie pārliecības, ka kārtīgi iztrakojies ar kvadriciklu Grīvas masīvā būtu aizmucis no policijas, ja vien aizmugurē viņam nesēdētu sieviete, līdz papildus apstākļu noskaidrošanai ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas