Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Balvu novadā aizturēta zagļu grupa

Svētdien, 16.septembrī, Balvu policijā bija saņemta informācija par to, ka Balvu novadā, Kubulu pagastā no kādām ražošanas telpām, uzlaužot durvis tika nozagtas dažādas mantas. Par zādzības faktu tika uzsākts kriminālprocess. Policijai izdevies aizturēt zagļu grupu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Nākamajā dienā zādzība atkārtojās. 17.septembrī policija saņēma informāciju, ka no tām pašām telpām nozagti vairāki elektromotori un citas mantas. Šoreiz zagļi bija iekļuvuši iekšā caur izņemto loga stiklu.

Naktī no 17. uz 18.septembri minētās telpas Kubulu pagastā mēģināja apzagt jau trešo reizi, taču šoreiz neveiksmīgi. Saimnieks, pamanīdams svešo personu iekļūšanu savā īpašumā, laicīgi paziņoja par to policijā.

Pēc informācijas saņemšanas, Balvu iecirkņa policijas darbinieki operatīvi ieradās notikuma vietā un aizturēja divus vīriešus – 1986. un 1967.gadā dzimušus, bet vēlāk arī trešo, 1986.gadā dzimušo grupas dalībnieku.

Izmeklēšana uzsāktajos kriminālprocesos turpinās. Policija pārbauda aizturēto personu saistību ar tām divām zādzībām, kas bija paveiktas pirms viņu aizturēšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas