Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Citadeles filiālē Jelgavā naktī izsistas durvis

Šonakt bankas Citadele Jelgavas filiālei izsistas durvis. Filiāles vadītājs un policija lēš, ka vainīgais ir kāds huligāns, kurš citiem gribēja parādīt savu bravūru, ziņo portāls _zz.lv_.

Valsts policijas Jelgavas iecirkņa pārstāve Diāna Purviņa skaidroja, ka pakešdurvju stikls izsists plkst. 0.20. Policija pieņem, ka to pastrādājis kāds huligāns.

Arī filiāles pārvaldnieks Jurijs Strods zz.lv teic, ka, visdrīzāk, durvis ir sabojājis kāds no pasākuma nākušais, kurš apkārtējiem gribējis pierādīt savu varēšanu. "Stikls izsists ar bruģakmens atgriezumu, kas varētu būt paņemts no remontdarbu vietas Raiņa ielā, tuvāk centram," portālam apgalvoja J.Strods. Viņš gan zz.lv neatklāja, vai notikušo varētu būt fiksējušas videonovērošanas kameras.

Pašlaik durvīs ir ielikta skaidu plāksne. "Visu darbu pieteikšana notiek centralizēti, caur Rīgu. Viņi ir informēti par šo problēmu, taču, kad durvis tiks salabotas, nevaru prognozēt," portālu informēja J.Strods, piebilstot, ka galvenais bija savākt stiklus, lai kāds no klientiem negūtu traumas.

Filiāles pārvaldnieks arī atgādināja, ka Latvijas Krājbankas klienti, kuri vēlas saņemt savus ieguldījumus garantētā apjomā, aicināti reģistrēties noteiktajam pieņemšanas laikam Citadeles mājas lapā. "Lai arī par to nepārtraukti atgādinām, rindā joprojām sastopami neapmierinātie, taču ir klienti, kas ir pacietīgi un pateicas mums par darbu," atzina J.Strods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas