Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dārza mājiņas ugunsgrēkā Valmierā gājis bojā cilvēks

Naktī no trešdienas uz ceturtdienu dārza mājiņas ugunsgrēkā Valmierā, Asteru ielā, gāja bojā, iespējams, vīrietis, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Šembele.

VUGD plkst. 00.23 saņēma informāciju, ka Valmierā, Asteru ielā, deg dārza mājiņa. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka dārza mājiņa jau deg ar atklātu liesmu pilnā 12 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā, iespējams, vīrietis.

Trešdien, plkst. 09.48, VUGD saņēma informāciju, ka Aknīstes novada Asarē, Parka ielā, divstāvu dzīvojamajā mājā ir jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī bija dedzis dīvāns, kurš tika iznests ārā vēl pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās. Ugunsgrēkā bija degušas arī dzīvokļa durvis. Kopējā degšanas platība bija 3 kvadrātmetri. Ugunsgrēkā cieta dzīvokļa saimniece, kura tika hospitalizēta.

Šajā laikā mājās atnestie Adventa vainagi jau ir izžuvuši, tāpēc VUGD arvien biežāk saņem izsaukumus par degošiem Adventa vainagiem. Vakar, plkst. 20.23, VUGD saņēma informāciju, ka Jūrmalā, Strēlnieku prospektā, ir izcēlies ugunsgrēks sabiedriskā ēkā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka uz ēkas loga palodzes deg Adventa vainags.

VUGD atgādina, ka degošas svecītes nedrīkst atstāt bez uzmanības un, dodoties prom no ēkas, ir jāpārliecinās, ka visas svecītes ir nodzēstas.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 32 izsaukumus. Kopumā dzēsti 20 ugunsgrēki, veikti deviņi glābšanas darbi, bija arī trīs maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos gājis bojā viens cilvēks, cietis viens cilvēks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas