Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Daugavā atkal peld plosts ar cigaretēm

Otrdien, 17.decembrī, Piedrujas robežsargi pamanīja, ka Daugavā valsts robežu šķērso ar ledus gabaliem un agroplēvi nomaskēts plosts. Tā vidū bija redzamas divas izsekošanas ierīces, portāls Diena.lv uzzināja robežsardzē.

Robežsardzes helikoptera ekipāža Piedrujas pagasta sādžas Sloboda apkaimē Daugavas upes krastā, pamanīja divas personas un gumijas laivu, kas izrādījās bija aprīkota ar elektrodzinēju un akumulatoru. Notikuma vietā tika aizturēti divi 1985.gadā dzimušie vīrieši.

Pārmeklējot pieguļošo teritoriju, kur tika aizturētas iepriekšminētās personas, robežsardzes kinologi ar dienesta suņiem krūmājā zem koka saknēm atrada GPS ierīci, gāzes baloniņu, troses gabalu, vairākus agroplēves un virves gabalus. 

Minēto plostu robežsargiem, sadarbojoties ar glābšanas dienesta amatpersonām, izdevās izvilkt krastā tikai Krāslavas pilsētā pie Krāslavas tilta. Apskates laikā konstatētas 42 kastes ar cigaretēm ar Baltkrievijas akcīzes markām NZ Gold kā arī 2 izsekošanas ierīces. Kopumā plostā bijušas 420 000 cigaretes.

Par notikušo sākts kriminālprocess. Šis jau ir trešais plosts ar kontrabandas cigaretēm, ko decembrī atklājuši robežsargi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas