Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Daugavas dzelmē pie Ikšķiles uziet zemūdens mednieka līķi

Glābēji pirmdien no Daugavas dzelmes izcēluši zemūdens mednieka mirstīgās atliekas, uzzināja portāls Diena.lv.

Vakardien plkst. 10.36 Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Ikšķilē Daugavas upē cilvēks bija devies zemūdens medībās, bet nebija atgriezies. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka upē redzama boja, kas visticamāk apzīmē vietu, kur cilvēks bija devies zemūdens medībās. Piesaistot ugunsdzēsējus glābējus (ūdenslīdējus), tika pārmeklēta upes gultne un apmēram 180 metrus no krasta, 12 metru dziļumā atrasts bojāgājis cilvēks. Glābēji cilvēku nogādāja krastā un nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības rozete, sausā zāle, zari, koks, sadzīves mantas, divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, siena rullis, labības rugāji, meža zemsedze, divas vieglās automašīnas, traktors, dzīvokļa ārdurvis, divas dārza mājas, neapsaimniekota ēka.

Viens no platības ziņā lielākajiem ugunsgrēkiem tika dzēsts Jēkabpils novada Rubenes pagastā, kur 80 kvadrātmetru platībā dega šķūnis, vieglā automašīna un kombains. Ugunsgrēka dzēšanas darbos iesaistījās arī Asares brīvprātīgo ugunsdzēsēju formējums. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst. 15.23 un plkst. 17.01 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 5.augusta plkst. 6.30 līdz 6.augusta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 44 izsaukumus – 28 uz ugunsgrēku dzēšanu, 11 uz glābšanas darbiem un pieci  izsaukumi bija maldinoši.

Top komentāri

Buks
B
Visiem makšķerniekiem vajadzētu skaļi protestēt pret to, ka kaut kāds anonīms Dienas raksteklis šo nelaiķa piekopto zivju bendēšanas paņēmienu atļaujas nosaukt par makšķerēšanu.
.
.
Zem ūdens nemakšķerē. Ir dzirdēts par zemūdens medībām, bet par zemūdens makšķerēšanu gan nē. Bet, ja kas tāds eksistē, tad skats varētu būt labais- upes dzelmē sēž džeks ar makšķeri un copē.... Hihihi!
Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Labi, ka nenoslīka zemūdens bļitkotājs! Tie ir sīksti, neslīkst!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas