Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Daugavpils novadā atovadītāji nāvējoši notriec divus velosipēdistus

Piektdien un sestdien vairāki autovadītāji ar saviem spēkratiem traumējuši gan cilvēkus, gan meža dzīvnieku, portālu Diena.lv informēja  Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Piektdien ap 22.30 Daugavpils novadā, Medumu pagastā, 1969.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Audi pa ceļu Daugavpils-Medumi-Lietuvas robeža, uzbrauca gājējam, pagaidām nenoskaidrotam vīrietim, kurš notikuma vietā gāja bojā. Pēc esošas pirmatnējās informācijas, cietušais pārvietojās pa ceļa braucamo daļu. Dotais ceļa posms nebija apgaismots, un uz cietušā apģērba netika konstatēti nekādi gaismu atstarojošie elementi. Policija atgādina, ka gājējiem jāliek atstarotāji.

Vēl viens ceļu satiksmes negadījums ar traģiskām sekām notika 15.aprīlī ap 14.10 Daugavpils novadā, Līksnas pagastā. 12 gadus vecs pusaudzis, vadot automašīnu pa grants ceļu, notrieca 1971.gadā dzimušo velosipēdistu, kurš slimnīcā no gūtajām traumām mira. Pēc policijas rīcībā esošas informācija zēns patvaļīgi bija paņēmis automašīnas atslēgas un devies pavizināties. Notiek izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas