Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Divi vīrieši vilto monētas un pārdod par puscenu stāvvietu klientiem

Otrdien Rīgā vienā no automašīnu maksas stāvvietām policija aizturēja divus vīriešus aizdomās par monētām līdzīgu priekšmetu izmantošanu kases automātos. Aizturētie viltojumus par puscenu pārdevuši stāvvietu klientiem, informē Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Nedēļas sākumā policija saņēma iesniegumu no kādas maksas stāvvietu firmas Rīgā par kases automātos atrastām viltus monētām. Izmeklēšanas gaitā policisti noskaidroja, ka šādā veidā krāpnieki pirka stāvēšanas atļaujas kvītis un vēlāk tās pārdeva par puscenu autovadītājiem, kuri stāvvietā vēlējās novietot savu transportlīdzekli.

Rīgas policija sāka kriminālprocesu un veica izmeklēšanu, pievēršot pastiprinātu uzmanību maksas stāvvietām. 28.maija pēcpusdienā Turgeņeva ielā kāds policijas darbinieks pamanīja divus aizdomīgus vīriešus, kuri mēģināja mest monētas maksas autostāvvietas kases automātā, taču aparāts tos vairakkārt nepieņēma. Likumsargi abas aizdomīgās personas aizturēja un nogādāja policijas iecirknī. Pie aizturētajiem 1983. un 1984.gadā dzimušajiem vīriešiem policisti atrada 41 monētu formas metāla izstrādājumu.

Iespējamie monētu viltotāji policijas iecirknī taisnojās, ka metāla izstrādājumus atraduši un noliedza savu vainu. Par notikušo Rīgas policijā sākts kriminālprocess par krāpšanu un turpinās izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas