Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Ķerot bēgošu autovadītāju, cietuši trīs policisti

Ķerot bēgošu autovadītāju, trešdienas vakarā cietuši trīs policisti - divi pašvaldības policisti Rīgā un ceļu policists Ogrē.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Ilze Jurēvica, trešdienas vakarā ap plkst.19 Rīgā, Maskavas un Turgeņeva ielu apkaimē, kādas Audi markas automašīnas vadītājs nepakļāvās VP prasībai apturēt transportlīdzekli un turpināja kustību. VP sāka pakaļdzīšanos agresīvajam autovadītājam, kurš, nepakļaudamies VP prasībām, turpinājis vadīt transportlīdzekli satiksmes dalībniekiem bīstamā veidā.

VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs Latvijas Televīzijā stāstīja, ka bēgošais autovadītājs taranējis ceļu policijas ekipāžu, kas viņam sekojusi. Turpmākās bēgšanas laikā bēglis ar Audi apskādējis vēl vairākus transporta līdzekļus, tostarp policijas transportu.

Pakaļdzīšanās laikā, lai apturētu agresīvo autovadītāju, piesaistīti papildspēki, tostarp no Rīgas pašvaldības policijas (RPP). Kā novēroja aģentūra LETA, pakaļdzīšanās laikā Maskavas ielā viena Rīgas pašvaldības policijas ekipāža avarēja.

Kā aģentūru LETA informēja RPP pārstāvis Toms Sadovskis, pakaļdzīšanās laikā avarējušajā RPP ekipāžā cietuši divi pašvaldības policijas darbinieki, kuri pašlaik ir hospitalizēti.

Pakaļdzīšanās turpinājās līdz Ogrei, kur, lai apturētu bīstamo autovadītāju, policija pielietoja šaujamieročus. Kā liecina sociālajos tīklos ievietoti aculiecinieku video, auto virzienā tika raidīti vairāk nekā desmit šāvieni.

Pēc bēgļa aizturēšanas tika konstatēts, ka likumpārkāpējs ir ticis sašauts. Persona nogādāta medicīnas iestādē palīdzības sniegšanai. Pēc policijas sniegtās informācijas, esot aizdomas, ka bēglis bijis apreibinošo vielu ietekmē.

Policija ir noskaidrojusi bēgļa personību - tas ir kāds 1980.gadā dzimis vīrietis, kurš bijis meklēšanā par mantiska rakstura noziegumiem.

Pakaļdzīšanās laikā cietis vismaz viens VP policists, kurš braucis ar motociklu un arī nogādāts medicīnas iestādē palīdzības saņemšanai.

Sozinovs sacīja, ka policijas rīcībā pašlaik ir tikai sākotnējā informācija, tāpēc vēl nevarot pateikt, cik smagi cietuši policisti un bēgušais autovadītājs. Aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka ceļu policistam neesot dzīvībai bīstamu traumu, bet pats bēglis esot cietis smagāk.

Notikuma vietā virzienā uz Daugavpili bija bloķēta transporta kustība, uz laiku radot pamatīgus sastrēgumus

 

 

 

 

Top komentāri

Var to cilvēku saprast,
V
jo, ja tev pakaļ dzenas vesela policistu brigāde (par pavisam niecīgu pārkāpumu), un klāt vēl piebiedrojas bars pašvaldības policijas, nervi var uzteikt. Pie tam laikā, kad noziedzniekus, slepkavas un mafiozo neķer NEVIENS- ne VP, ne PP, jo vai tad ir atrasti Bērzi''na, Laukrozes vai Bunkusa SLEPKAVAS? Nav un nebūs!
Itamars Toledano
Netaisnība mani nepriecē, bet par šo ziņu priecājos, jo ir zināmi daudzi ekscesi, kur policisti veselām brigādēm kā traki suņi dzenas pakaļ vienam nelaimīgam dzērajam, kam kļūme gadījusies. Tajā pašā laikā noziedzniekus un slepkavas nav KAM ķert, un paskaitiet, CIK daudz smago noziegumu ir atklāts!
POLICISTI NEMĀK BRAUKT
P
Pēc visa šī stāsta varu konstatēt tikai to, ka mūsu dižmanīgie un pašapzinīgie policisti labi prot izrādīties, bet reālās problēmsituācijās nemāk braukt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas