Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Iereibis autovadītājs notriecis motociklistu ar bērnu

Aizvadītajā diennaktī Latgalē iereibis autovadītājs notriecis motociklu, kuru vadījis 37 gadus vecs vīrietis, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Vīrietis uz motocikla vizinājis arī savu 11 gadus veco meitu. Gan motocikla vadītājs, gan viņa meita nēsāja ķiveri, tomēr abi ar galvas sasitumiem un citām traumām nogādāti slimnīcā.

Savukārt Rīgā kāds motociklists notriecis 70 gadus vecu gājēju, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā mediķi pagājušā diennaktī saņēmuši 1497 izsaukumus, no kuriem 304 saistīti ar dažādām traumām, pastāstīja Bukša.

Mediķi sestdien snieguši palīdzību kādai 11 gadus vecai meitenei, kuru Latgalē siena talkas laikā sakodusi odze. No čūskas indes meitenei sākusies smaga alerģiska reakcija un izsaukta ātrā palīdzība. Mediķi stabilizējuši meitenes stāvokli un turpmākai palīdzības sniegšanai viņa nogādāta slimnīcā.

Kā ziņots, no maija līdz jūlija beigām ātrās palīdzības mediķu brigādes slimnīcā nogādājušas 29 cilvēkus, kurus sakodušas čūskas. Puse no šiem negadījumiem reģistrēti jūlijā, un visvairāk izsaukumu pie čūsku sakostiem cilvēkiem bijuši Latgalē un novados ap Rīgu.

Pagājušā diennaktī mediķi snieguši palīdzību arī trim cilvēkiem, kurus sakoduši suņi - Rīgā kādu 7 gadus vecu zēnu traumējis pašu suns, bet no svešu suņu zobiem cietušas arī divas 25 un 75 gadus vecas sievietes.

Savukārt Vidzemē kāda 23 gadus veca sieviete, gatavojot ziemas krājumus, aplējusies ar karstu upeņu sulu un ar apdegumiem uz kājām nogādāta slimnīcā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas