Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Jaunietis palūdz mobilo tālruni un aizbēg

Rīgas policisti ceturtdien aizturēja kādu jaunieti, kurš uz ielas kādam gājējam palūdzis tālruni, lai varētu veikt it kā svarīgu zvanu, taču pēc tālruņa saņemšanas aizbēdzis. Jaunietis tiek turēts aizdomās vēl par divām līdzīgām epizodēm, informē Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Šā gada janvāra beigās Valsts policijas Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki saņēma iesniegumu no kāda cietušā, kurš pastāstīja, ka ir apzagts. Policisti noskaidroja, ka pie cietušā Rīgā uz ielas vērsās kāds jaunietis, sakot, ka viņam jāveic steidzams zvans un lūdz mobilo tālruni. Kad jaunietis tālruni dabūja, viņš metās bēgt.

Turpinot izmeklēšanu, Rīgas policisti noskaidroja, ka vainojams varētu būt kāds 1991. gadā dzimis jaunietis un ceturtdien viņu aizturēja. Nedaudz vēlāk likuma sargi atklāja, ka jaunietis līdzīgā veidā izmantojis vēl divu iedzīvotāju uzticību – jaunietis atsaucies uz diviem sludinājumiem, kuros iedzīvotāji pārdevuši mobilo tālruni un portatīvo datoru.

Jaunietis saticies ar pārdevējiem un lūdzis apskatīt preci, taču pēc tam, kad prece nonākusi viņa rokās, jaunietis nesamaksājot aizbēdzis. Šādā veidā iegūto portatīvo datoru likuma sargi ir atguvuši.

Policija lūdz rūpīgi aplūkot fotoattēlus un atsaukties ikvienu, kas ir cietis no tajos redzamā jaunieša likumpārkāpumiem, zvanot uz tālruņu numuriem: 67086327, 67086330, 67086302 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas