Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kalkūnes pagastā ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

Svētdienas vakarā, plkst. 23.03, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Daugavpils novada, Kalkūnes pagastā, deg dzīvojamā māja. Dzēšot ugunsgrēku, tika atrasts viens bojāgājušais, portālu Diena.lv informēja VUGD pārstāve Viktorija Šembele.

Kad ugunsdzēsēji glābēji ieradās notikuma vietā, vienstāvu koka dzīvojamā māja jau dega ar atklātu liesmu. Dzēšot ugunsgrēku, tika atrasts viens bojāgājušais, kura vecumu, dzimumu un personību noskaidro Valsts policija. Kopējā degšanas platība bija 100 kvadrātmetri (m2).

Svētdien, plkst. 21.32, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, pilsētas kanālā, slīkst cilvēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji ieraudzīja vīrieti, kas bija nokritis no kanāla apmales un daļēji atradās ūdenī. Ugunsdzēsēji glābēji vīrieti pilnībā nogādāja krastā. No mediķu palīdzības vīrietis atteicās.

Sestdien vakarā, plkst. 19.18, VUGD saņēma informāciju, ka Rēzeknes novada, Lendžu pagastā, saimniecības ēkā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg kūts, siena un malkas šķūnis, kas atrodas zem viena jumta. Ugunsdzēsēji glābēji izglāba no ugunsgrēka vienu govi un teliņu. Kopējā degšanas platība bija 120 m2.

Sestdien, plkst. 13.56, VUGD saņēma informāciju, ka Bauskas novada, Dāviņu pagastā, dzīvojamajā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienstāvu dzīvojamajai mājai jumts jau deg ar atklātu liesmu pilnā platībā. Kopējā degšanas platība bija 90m2.

Aizvadītajās brīvdienās VUGD saņēma 96 izsaukumus. Kopumā dzēsti 54 ugunsgrēki, veikti 29 glābšanas darbi, bija arī 13 maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos gājis bojā viens cilvēks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas