Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +8 °C
Smidzinošs lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Kārtībsargi meklē trīs nepilngadīgos

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes kārtībsargi meklē trīs nepilngadīgos, kuri patvaļīgi atstājuši bērnu namu un internātskolu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Rēzeknes iecirknis meklē nepilngadīgo Intu Sedlenieci (1998.g.dz.), kura 6.aprīlī ap plkst.18.30 patvaļīgi aizgāja no Adamovas speciālās internātpamatskolas. Bija ģērbusies melnās biksēs, pelēkā jakā, virsū melna ādai līdzīga materiāla īsa jaka, kājās tumši sporta apavi. Īsi melni mati. 

Rēzeknes iecirknis meklē arī nepilngadīgo Aināru Butānu (1997.g.dz.), kurš 2.aprīlī plkst.20  patvaļīgi aizgāja no Tiskādu bērnu nama. Bija ģērbies tumši zilā, rūtainā ziemas vējjakā ar kapuci.

Tāpat Rēzeknes iecirknis meklē nepilngadīgo Jāni Lazarevu (1997.g.dz.), kurš 1.aprīlī ap plkst.18 aizgāja no Maltas speciālās internātpamatskolas, un līdz šim brīdim viņa atrašanās vieta nav zināma. Bija ģērbies zilos džinsos, zilā plānā sporta jakā ar spilgti zaļiem ielaidumiem un kapuci, kājās zilas krosenes ar spilgtām zaļām šņorēm. Īsi gaiši mati, augums 166 cm, acis zilgani pelēkas.

Ja kādam ir informāciju par meklējamo personu atrašanās vietu, lūdzam zvanīt 64 603 500, 64 603 578 vai 110.

Tāpat Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļa meklē lieciniekus gadījumam, kas notika 2013.gada 9.martā ap plkst.17 Ziemeļu ielā 17, Daugavpilī, kur uz ielas, netālu no mājas žoga sievieti sakoda Vidusāzijas sugas suns, nodarot vidējus miesas bojājumus.

Lūdzam atsaukties šī notikuma lieciniekus, zvanot 26 978 674 vai 65 403 302.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas