Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Konflikta laikā vīrietis paziņam ar nazi iedur dzimumorgānos

Trešdien Jūrmalas iecirkņa darbinieki no mediķiem saņēma informāciju par kādu 61 gadu vecu vīrieti, kuram, iespējams, konflikta laikā ir sadurti dzimumorgāni. Notikuma vietā policisti aizturēja cietušā vīrieša paziņu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Trešdien pēcpusdienā Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu no mediķiem par vīrieti ar smagiem miesas bojājumiem kādā Slocenes kooperatīva dārza mājiņā. Policijas darbinieki nekavējoties ieradās notikuma vietā, un, skaidrojot notikušā apstākļus, aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu aizturēja 64 gadus vecu vīrieti, kurš agrāk jau bija nonācis policijas redzeslokā.

Aizturēšanas brīdī vīrietis bija smagā alkohola reibumā – viņa organismā tika konstatētas vairāk nekā trīs promiles. Turpinot izmeklēšanu, policisti noskaidroja, ka aizdomās turētais kopā ar cietušo vairākas dienas lietojis alkoholiskos dzērienus un, iespējams, pirmdienā starp abiem vīriešiem izcēlies konflikts, kura laikā pielietots arī nazis. Divas dienas vēlāk cietušais sapratis, ka brūce ir pietiekami nopietna, lai būtu nepieciešama mediķu palīdzība, tādēļ viņš izsauca mediķus, kuri vēlāk informāciju deva arī Jūrmalas iecirkņa darbiniekiem.

Šobrīd par notikušo sākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu un tiek skaidroti visi notikušā apstākļi. Pašlaik aizdomās turētais ir atzinis savu vainu, un policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka aizdomās turētā mērķis nebija bojāt dzimumorgānus – vīrietis varētu būt vēlējies durt vēderā, taču, iespējams, stiprā reibuma dēļ trāpījis 61 gadus vecā paziņas reproduktīvajos orgānos un ievainojis tos. Precīzi notikušā apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas