Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Latgalē zog bišu stropus, ievārījumu burkas, teltis un katliņus

Aizvadītās nedēļas laikā Latgales reģionā garnadži nozaguši dažādus priekšmetus – teltis, kaltiņus, kartupeļus, ievārījuma brukas, dzelzceļa sliedes, kā arī bišu stropus, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Inguna Pužule.

Pagājušā pirmdienā Ciblas novada Zvirgzdenes pagastā saimnieki konstatēja, ka no noliktavas ir nozagtas četras teltis un vairāki katliņi.  Izmeklēšanas gaitā ietvaros policijas darbinieki noskaidroja zādzībā iesaistīto personu loku - trīs pilngadīgas un vienu nepilngadīgu personu. Nozagtās teltis ir atrastas. Izmeklēšana šajā lietā turpinās.

Savukārt otrdien Ludzas novada Pildas pagastā no kādas daudzdzīvokļu mājas pagrabtelpas tika nozagti septiņi kartupeļu maisi - aptuveni 280 kilogrami dārzeņu -  un dažas ievārījuma burkas. Garnadži pagrabtelpā bija iekļuvuši, uzlaužot durvis. Par zādzību ir uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Trešdien policijā tika saņemts paziņojums, ka Ludzas novada Pureņu pagastā no kādas saimniecības ēkas ir nozagtas dzelzceļa sliedes. Operatīvi rīkojoties, Rēzeknē, kādā metāla uzpirkšanas punktā, policijas darbinieki aizturēja 27 gadus vecu vīrieti brīdī, kad viņš gribēja nodot nozagto mantu. Metāla izstrādājumi ir atgriezti īpašniekam, savukārt zagli gaida kriminālatbildība.

Piektdien policijā tika saņemts paziņojums, ka Ludzas novada Istras pagastā no kāda lauka nozagti četri bišu stropi. Policija par notikušo ir sākusi pārbaudi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas